lepapepa -> RE: Julijke 2012 (14.5.2012 11:22:55)
|
ja, glede cotik je res tko, da ful hitro prerastejo, tako da se res ne splača preveč nakupovat v eni številki. Jas sem v 50 nabavila samo par žabic in 2 pajacka ( z dolgimi in kratkimi rokavi), večina stvari pa imam 56. Pa tudi to bo prerasel zelo kmalu. Večjih številk nisem nakupovala, sem pa dobila nekaj iz druge roke, pa baje da starši dobijo dosti oblekc za 2-3 mesečnega dojenčka od prijateljev in sorodnikov, ko hodijo na obisk gledat dojenčka... Bomo vidli :) Imam pa vprašanje za tiste po 30. tednu glede strij - so se vam že kaj pojavile? Meni zaenkrat še nič, amapk me ful srbi koža na trebuhu, posebej nad popkom (včasih prav skeli) imam pa še 2 meseca do poroda in se bojim, da koža ne bo prenesla vsega raztezanja. Mažem se z oljem za te reči, ki pa pomaga vsaj proti srbenju... Pa še nekaj, kako je z vami - meni je začelo iz bradavic kapljati mlezivo, ki sem ga najprej opazila kot temno rumen madež na belem modrcu, potem pa sem bila bolj pozorna na bradavice, iz katerih ob rahlem pritisku priteče malo te tekočinice. Na forumih sem brala, da to nekatere pred porodom sploh nimajo in da ne pomeni, da bo zaradi tega več ali manj mleka, ko bo šlo zares :) Toliko zaenkrat, ta teden končam starševsko šolo in grem zrihtat papirje na socialno, naslednji pa pregled v 32. tednu. Se oglasim po tem, baaj!
|
|
|
|