TinKkara -> RE: Julijke 2012 (28.3.2012 11:33:37)
|
AmyZ ja, saj je rekel, da mogoče je samo mičkena, vendar sva midva oba visoka, zato se mu je zdelo čudno. Drugače je bilo vse ok, tudi pri morfologiji, vse prfektno. Moj ginekolog mi ni nič omenjal velikosti, je rekel, da je vse idealno. Tamala je pa imela ves čas rokice pa nogice pred obrazkom, zato se ni prav veliko videlo. Pa 100€ sem plačala. V Postojni baje stane 80 €. Ja, v prvem trimesečju mi je ginekolog spremenil PDP na 5 dni bolj zgodaj, vendar mi je zadnjič poudaril, da ga uradno ne bomo spreminjali, ker je manj kot 7 dni razlike. V takih primerih pustijo PDP vedno enakega, po ciklusu pač. Dr. Pušenjak je v računalnik vstavil bolj zgodnji PDP, zato mu je tudi tamala bila malo premajhna. Ko sem mu pa povedala za kasnejši PDP, je rekel, da verjetno, po velikosti, po kar takasnejši držal. Tako da, ne bom se sekirala. Sigurno je vse ok. :) Le tisti prvi občutek me je pač spravil v neko žalostno jokajoče stanje. Ma zdaj sem ok in vem, da je vse ok. Sicer pa, res ne bi rada rodila 4 kile velikega otroka, tako da.......raje da je malo manjša kot pa prevelika. :))) Bi pa bilo res čudno, da bi bila med tamajhnimi, saj sem jaz 180, moj dragi pa 187. :))
|
|
|
|