GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2011 (18.11.2011 16:33:44)
|
o punce ste me nasmejale [sm=jezicek.gif] no najprej h tem: kratka jst jem Elevit, in od začetka sem jih lomila na pol. Za vsako polovičko sem rabla par minut koncentriranja, nabiranja sline, ter ugotavljanja kako hudiča bom (POLOVIČKO!!) spravla dol. no, končal se je s siljenjem na bruhanje, solznimi očmi, boh ne dej pa da se mi je kaka ostra stranica prelomljenega tableta kam zataknla al pa po grlu podrgnla. CRKNEŠ. no, glede na to da sem ena izmed oseb k si še lekadol da na pol (hihihi) si res nisem predstavljala da bom tako konjsko tableto kot je elevit požrla brez problemov. Recept je pa tak: na jezik si ga nastaviš (h sreči tista gladka filmska obloga nima nobenega okusa), ter začneš na veliko piti. glavo pa pač nagneš, kot da bi imela v kozarcu še čisto malo. zdrsi, in v trenutku ga več ni [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] no, zdej pa še h opravilom: sama sem na istem, ampak je pa tut res, da sem jst brezposelna, moj pa hodi v službo. tako mi je logično da ga ne bom pričakala s kuhanco v roki in mu bentila zakaj ni odnesu smeti. ko bova mela otroka in še jst službo, bo to definitivno drugače. je pa res, da vse stvari za sabo pospravi, nikoli ne najdem krožnika na mizi ampak v pomivalcu, kruh v posodi, salamo v hladilniku (ali pač karkoli že uporabi). Cunje so vedno v košu za umazano perilo, nogavic ne iščem po celmu stanovanju, tko da to sem ga lepo naučila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mogoče bi res poskusla s tem da skupi opravta s kakšnim delom, tko bo vsaj vedel da obešanje čeprav zgleda čisto preprosto, ni neki z levo roko (ok, če si navajen, potem že [sm=smiley36.gif]). enkrat sem mojmu rekla da naj obesi. OJEJ. sušilo bi se 14 dni na soncu in vetru. vse zgubano, prepognjeno, nič strkano, vse napočez ... [sm=jezicek.gif] pa si mislim, no, ti pa vrti pa šraufi [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|