zmedena3 -> RE: prosim pomagajte (4.11.2011 12:37:48)
|
sazi - o to pa ja, to se pa strinjam, in kar nekaj takih zensk je k to pocnejo, imam dve prijateljici k sta to naredili - cist nic jima ni bilo samo leni sta bili, obe z nedolocenim casom pa sta se igrala - joj malo me spika bom doma, joj zatecene noge imam bom doma, ej katastrofa, na bruhanje mi je slo k sem ju gledala 9 mesecev lezat - pol pa jamrale k se redita pa kok malo porodnisko mata - ja a se cudis, pa sem ji rekla da to ni ok kar pocneta - odgovor: ja kaj me briga jaz sem delala do zadnjega dne, vsak dan sem se v slzbo vozila 50km stran, noge take da sem loh obupla le mozeve 8 cifer vecje copate pa nisem jamrala, se prvi teden porodniske sem hodila v sluzbo pa novi pomagala z uvajanjem - pa sem sla z veseljem sedaj imam tako situacijo kot je - lahko mi ni vrjemite iscem sluzbo ful pod mojo izobrazbo, take k se delavci menjajo k spodnje gate k vem da delodalec ne bo glih na slbsem zaradi mene, oglase kjer izrecno pise da iscejo nekoga za dalj casa ignoriram in se ne prijavljam mogoče v oceh nekoga delam slabo a zame ne bo nihce poskrebel ce ne bom sama
|
|
|
|