Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Morski prašiček brez dlake! 7.12.2011 13:01:21
|
|
|
|
Poka
|
Ma ne vem, a je res tako hudo? Nemreč jaz sem pa alergična na mačjo dlako, ampak vseeno imava eno mačko, ki jo hranim, božam, ipd. Potem si grem takoj umit roke, ker imam res čisto vnete oči, kiham, kašljam, me oči zelo srbijo in zgledam taka, kot da bi me pičilo nekaj. Imam tudi dva kunca (mačka je sicer na željo mojega fanta, zunaj), ki tudi jesta seno in opažam, da kiham, ko jima dajem seno. Ampak si raje odrežem nogo, kot da ju dam komu. Enkrat smo namreč tako podarili mačka, ki je bil navajen bit samo notri že od začetka, če si ga spustil ven, ga je bilo strah in je takoj, ko si ga spustil s povodca, zbežal nazaj. Podarili smo ga enim, ker je bil kao moj brat alergičen, v resnici je pa mami spraskal vrata in ker ni bil navajen bit zunaj, ga je potem povozil avto. Mojim sem to ful zamerila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?