*zabica* -> RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI (16.11.2011 11:33:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček Evo, končno sem izvedela: po zamrznjenčka grem lahko drugo leto. [sm=smiley29.gif] Joj, če v LJ ne bi vse trajal sto let in bi bili med sabo malo usklajeni (ne da ti en govori to, drugi spet drugo), ali če bi si vsaj dr. zapomnil, kaj ti je nazadnje rekel... No, ja... Je kar je, glejmo naprej. Mogoče pa do takrat rata po naravni poti. [sm=smiley36.gif] Glede nato, da imam še vedno (od mild postopka v avgustu) pospešeno produkcijo jajc... [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Dve moji kolegici, zannki, sta zanosili po neuspešnem IVF-ju...Meni je dr. na punkciji povedala, da zelo veliko punc zanosi po neuspelem IVF-ju (tudi tiste, ki sicer nimajo svojih ovulacij) , saj so jajčniki še vedno stimulirani in telo polno hormonov...Držim pesti, da rata naravno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Šičko: super, da si bila pridna kokoška in čim manj bolečo punkcijo ti želim (BTW: mene sploh ni bolelo, še najbolj boleča je bila inekcija ketonala v tazadnjo, punkcije sploh nisem čutila)
|
|
|
|