Wannabemommy -> RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI (7.11.2011 19:44:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Hvala punce za tolažbo. No moj sine se je zbudil in ni več časa za otožnost, ker on tega ne razume zakaj je mami žalostna in joka, tak da moram bit močna pred njim. Kakorkoli je,vse se dogaja z nekim razlogom, je hudo ampak moramo dalje- življenje je polno vzponov in padcev. Sem pa klicala prej v ambulanto in mi je sestra Marija povedala da me pa čaka en zamrzjenček ki se je do 5 dneva zelo lepo razvijal in da lahk pridem po njega po januarski [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Nevem če bom šla tak hitro v to spet, mislim da si bom vzela malo več časa zase in svojga malčka, ki hb mi prežene vso žalost. Še dobro da ga imam. Lepo se imejte vsem želim srečo in da se za vas bolje konča, jaz se za nekaj časa poslavljam od vas, ko bom pripravljena pa se spet slišimo, pa upam da nebo nobena od vas takrat več tu ampak na bolj prijetni temi. Pa srečno! K. Najprej ti želim povedati, da mi je zelo žal, da tokrat ni uspelo. Verjamem, da je težko ob neuspehu - lahko pa se tolažiš pri svojemu čudežu, sinku, ki te potrebuje. Mislim, da je v postopkih, ko še nimaš otroka, mnogo težje, ne pravim pa, da ni hudo, ko že imaš otroka in ne uspe nov postopek. Tud mene čaka nov postopek (štart januarja - prvi UZ 5.1.) in vem da bo mi v primeru neuspeha hudo. Vem pa že sedaj, da se bom potolažila pri Eriki, če ne bo v "prvo" uspelo. Verjamem, da si želiš vzeti mal pavze, ampak mogoče bi bilo bolje, da si je še ne bi-povedala ti bom zgolj svoje mnenje, ravnaj pa po svoji vesti in počutju. Meni v mesecu maju lani ni uspelo, imela sem le enega zamrznjenčka in so mi rekli, da je najbolje, da takoj pri naslednji menstruaciji grem ponj. In sem šla. In sedaj je tukaj z nama Erika. Z zamrznjenčki ni takšne "obremenitve" s hormoni za telo, zato mislim, d abi bilo bolje, da greš pri naslednji M po zamrznjenčka, in če slučajno ne bi uspelo, si potem mogoče vzameš mal pavze za nov postopek, ki je pa res bistveno bolj naporen. Skratka želim ti vso srečo in čimprejšnji uspeh. Hvala ti za te besede, res je brez P. nevem kak bi bilo,....niti nočem vedet, lahko si samo mislim kako je. Lahko sem samo hvaležna da sem dobila P. takrat ko ga nisem pričakovala in to čist po naravni poti, čeprav sem bila že tik pred postopkom, on mi daje moč za naprej, mogoče bom res probala z tem zamrznjenčkom, pa bomo pol odlašali. Trenutno sem še daleč vstran od tega, je pa res tako kot je ena rekla vmes so prazniki in marsikaj se še lahk obrne. Največji problem pri meni je da sem grozni pesimist indokler tu ne bom nekaj spremenila, mislim da nebo ok. Morm prvo mojo psiho v red spravit, pol pa dalje. Odkar se je P. rodil sem 1000000 x bolj občutljiva, vse me pikne tja kjer najbolj boli. In tako kot praviš imam sineka ki rabi vso mojo pozornost in ljubezen in to mi je dovolj. Hvala ti od srca še enkrat Ne bom vam več smetila teme z negativno energijo,sam morala sem se izpovedat, vsaka doživlja žalost na svoj način. Punce želim vam vso srečo tega sveta!!!!!
|
|
|
|