andreja_p -> RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI (5.12.2011 14:05:01)
|
RedSonja zelo sem vesela zate!!!!!Tebi je uspelo v prvem IVF postopku,jaz pa čakam na drugega in upam da bo zmagovalen. Sedaj pa veselo do konca in naj tvoja nosečnost poteka mirno in zdravo.Kar se tiče bolniške pojdi do svoje osebne zdravnice in ji povej da si zanosila s pomočjo IVF postopka in da ti v ginekolog v LJ do prvega pregleda priporoča bolniško.Ti pa želiš tudi na kakšen sprehod,ker ne moreš sam ležati,pa ti naj v kartoteko napiše da imaš dovoljene izhode oz.da ti ni treba skozi doma ležati.Tako boš brez problema šla na sprehod.Če si dobila kakšeno potrdilo ji ga potem pokaži,da ne bo mislila da glumiš.Če te bo kdo iskal doma pa te ne bo,boš imela opravičen izhod,ker se zna zgoditi,da ti šef pošlje kontrolo in potem si v riti,ker nimaš kritja.Tako naredi pa ti nobeden nič ne more.Pa še ko boš 30 dni na bolniški te bo dala osebna zdravnica(sam tvojo kartoteko) na komisijo in se zna zgoditi,da te obiščejo in če te ni doma,pa bi morala biti moraš takoj v službo.Če boš imela pa napisano,da imaš dovoljene izhode pa ti nihče nič ne more.Sam tok za informacijo.Upam da sem ti kaj pomagala.Jaz sem enkrat ko sem imela nek poseg bila dalj časa v bolniški,pa mi je napisala v kartoteko,da priporoča sprehode,oz veliko gibanja.Tako da to izkoristi,da ne boš potem imela kup brezveznih problemov. Srečno,pa se še tipkamo
|
|
|
|