metuljček_cekinček -> RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI (28.11.2011 10:44:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja Kdaj se pa lahko gre po zamrznjenčke? Takoj ali je ptrebno kak mesec pavze napravit? Mislim, da greš lahko čisto takoj. Moraš dr. vprašat. Spet greš po napotnico, pa po števiko itd. Tako, da moraš itak do dr., ki ti napotnico da in pove kako in kaj- tudi pri zamrznenčkih imaš lahko različne terapije. Pred novim letom pa itak ne prideš na vrsto... No, vsaj na kliniki v LJ ne. Pri meni je bilo tako, da so mi na urgenci rekli, da grem lahko čisto takoj po zamrznenčke, dr. je prvič rekel, da se pred novim letom o tem ne bomo pogovarjali (torej vsaj tri mesece pavze), ko sem prišla po napotnico, mi je pa rekel, škoda da niste prišli prej (ker bi lahko šla po zamrznenčke takoj). Resnica pa je, da po IVF in SS nisem bila pripravljena. Druga resnica je, da imam še vedno hiper produkcijo jajc. In tretja, da mi čisto paše tele praznike preživeti "naravno", pa kar bo pa bo (potihem si seveda želim, da bo). Ne111, delaj test!!! Deseti dan boš lahko že videla rahlo črtico, 12 pa ziher. Drugače smo pa vse iste. Spomnim se tega čakanja, pričakovanja, upanja in obupavanja, ki je po svoje "najtežji" del postopka. Sej bo. Punce, zdržite še malo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Noben pa ne bo zameril, če boste veselo lulale. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|