prvi čeveljčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


aisha -> prvi čeveljčki (23.8.2005 16:56:07)

živjo punce!

kdaj ste svojim piškotkom kupile prve čeveljčke? moj mali je star devet mesecev, se še niti postavlja ne na nogice, ampak je včasih zunaj tako mrzlo, da sem ga že obula v sandalčke. ne vem pa , ali je boljše počakat, da že hodi, da se mu nogice bolje razvijejo, ali je vseeno?

hvala in lp




lijalija -> prvi čeveljčki (23.8.2005 17:58:16)

Mi smo našemu kupili prve čevlje šele ko je znal hoditi.:zmeden2: (13 mesecev) Prej smo imeli neke pol čevlje pol copate iz Merkatorja. So se kar dobro obnesli. Neka taka priporočila so dali tudi v šoli za starše. Moja sestrična pa je malemu kupila čevlje če pri osmih mesecih. Stvar staršev.;)




Anonimen -> prvi čeveljčki (23.8.2005 20:33:37)

tut moja je mala prve čevle že pr 8. mescih, pa se tut na noge še ni postavlala, to pa zato ker je bla zima in nobeni drugi copatki ji nsio stal več na nogah. vse smo zgubljali ker ji je blo vse premajhno!

aja kupili smo pa ciciban softyse in tut zdej jih ima.

lp, lara




rubin -> prvi čeveljčki (23.8.2005 22:15:23)


tudi mi smo mu jih kupili pri 8 mesecih in kaj velikih koristi nismo imeli od njih pa še poletje je bilo ko bi lahko bil bos.
Sicer so pa praktično novi in mogoče bo drugi ravno na poletje rojen in jih bo rabil bolj kot prvi.


lp




frutka_ -> prvi čeveljčki (23.8.2005 22:54:58)

Jaz sem malemu kupila taprave čevlje, ko je začenjal hoditi, prej je imel navadne teniske iz H&M.
Nogica se mu ne bo nič bolje ali slabše razvila če boš mu zdaj kupila čeveljčke, ko še ne hodi.
V primeru da se postavlja na noge in že koraka ob opori pa jih lahko kupiš. Biti morajo mehki, visoki v peti (zaradi opore nogice), spredaj mora imeti prostor za prstek (ko čeveljce kupuješ malge vedno postavi na noge, ker noga zdrsne malo naprej), nedrseči,... Ciciban softy so po mojem mnenju najboljši.




Stran: [1]