lija30
|
evo,da se še jaz pofočkam v novi temi:)))))) Mi imam pravega korenjaka, pri enem letu ima 12,5 kg in velik je 84cm.Tako,da imam kr fajen nabildane roke:)))))) Drugače ima že 12 zobkov, vsak čas bo shodil,Samostojno naredi 4 korake, potem pa ugotovi,da gre sam, se pa vrže na tla:)Drugače pa veselo pleza povsod, odpira omare, predale, pa wc je zakon.Tako,da ga je treba imet kr stalno na očeh. Spi navadno celo noč, od 19.30 pa do 7.230.Se mvmes zbudi, če je žejen,potem pa hitro zaspi nazaj.Razen sedaj ko so bili zobki na pohodu-4ke, je bolj slabo spal.So ga očitno ful bolele. Drugače smo zdravi, imeli smo en manji prehlad, pa 6 otroško smo dali skoz.Je pa zelo hiperaktiven otrok, pa firbčen.Zna oponašati kuža, muco, kravico, račko, konjička,avto,pa mama reče-vsaj zdi se mi ker kdaj se slišikot ama ama, kdaj pa mama mama:)))))))).pridno maha, ploska, zna pokazati kako je velik, pa moj moj, lubčka se zelo rad.Pa naučil se je lepo božati, ne da zraven vleče za lase:), Čez dan spi v povprečuj 1 uro. Jaz delam za polovični delovni čas. Tako,da se med tem časom ko se v službi merka pri tašči. vidim,da ostale tudi lepo uživate s svojimi sončki:)))))))) pa pa
|