missD -> RE: Oktobrčki 2010 (25.3.2013 16:52:26)
|
ojla punce! se javlajm spet po dolgem času, me kar mine vse skup ker je tale RR takooo zeloooo počasen na trenutke [sm=smiley13.gif] Mi smo ok. No Jakob je včeraj kuhal cel dan, je šlo tudi do 40. in jaz sem obležala (bolijo me sklepi in glava) drugače pa komaj čakamo pomlad. Moj nekako noče uslišat moje želje, da bi se preselili v kako državo, kjer se temperature konstantno gibljejo okoli 20°C. Benjamin je že velik fant, čez 2dni bo star že 6mesecev! Sva na GH že od 4.meseca, se sicer dojiva ampak mali je pokazal tak interes za hrano da sva pač začela. Otrok je jokal ko sem jedla pico, se jezil da mi je bilo kar hudo. Še zdej sam da vidi da kdo kaj je bi on tudi! Zato so pa tudi kile temu primerne, saj je že na več kot 8500g! Obrača se že na trebušček in nazaj, z rokami se odriva in tako drsi rikverc po podlagi, pa v krogu. Obožuje Jakoba in Sofio, se mu kar učke zasvetijo, ko ju zagleda ko prideta iz vrtca. bo pa to en mamin scrkljanček...kako pa ne bi bil, če me ima pa čist zase večino dneva. Zvečer ga dam mojmu, da grem lahko pod tuš...5min kasneje dragi že sedi z njim v naročju v kopalnici, ker rata tako jezen in ga očka ne uspe pomirit.ko pa vidi mene pod tušem pa kot da bi padel v trans :) Jakob in Sofia rasteta, odvajanje od pleničk gre po polžje. lulanje še gre nekako. kakat je pa nujno treba al kr v hlače al pa v pleničko. ah bomo pa poleti... še vsi so se odvadli, tudi naša2 se bosta. Dudo smo ukinli že uf skor 2meseca nazaj tko da je tudi ponoči nimata več. Sem pač odrezala in sta ugotovila da je samo še za v smeti. Ful govorita, pojeta, se tepeta in kregata. Napadi trme so najhujši ampak bomo že preživeli. Aja pa obožujeta Benjamina. čist sta nora nanj. Sofia je sladka ko reče: "Ste že slišali tole mojo pesmico?" in Jakob on je zelo zaščitniški do Sofie, kadar je kregana se takoj postavi v bran in te začne nazaj nadirat zakaj kregamo Sofio. Trenutno je v fazi gasilcev, po stanovanju se preganja z motorjem(poganjalčkom) in gasi ogenj :) oh glede vzgoje, sem jim danes že na FB limala link, pa ga bom še sem. res luštna knjigica, vredna vsakega € http://www.pogled.si/index.php?id=32 pa en lep materinski dan vam želim mamice!
|
|
|
|