Roberta69
|
Filisa, čestitke!!!! Super, da je škratek že tu :) Jaz pa res nimam prov nič časa... Mi sploh ni jasno, kako nekaterim (ki imajo tudi 3) rata še pisat :) Jaz imam res samo tiste 2 urici zvečer (in vanju niti slučajno ne stisnem vsega kar imam za postorit in kar bi še rada prebrala :(). Drugače smo super, je pa zelooooo pestro. Štiriletnik je v fazi nekega kujanja in faze sem najbolj pameten na svetu, tako da sem vsak večer, ko globoko premišljujem o dnevu žalostna, ker sem vsak dan nekaj jezna nanj, pa si za naslednji dan rečem, da ne bom, da bom rešila drugače, pa se na koncu slej ali prej spet kaj jezim... ampak moj štiriletnik je tako živahen in razigran (kar je skoraj v vseh pogledih super), da bratca in sestrico kar preveč skos nekaj stiska, treplja, itd. Ga ima pa najmljaša strašansko rada :) Ko jo animira se mu na ves glas smeji - ekstra kjut :) Pa moram ga pohvalit, da mi velikokrat priskoči na pomoč in jo na hitro popazi, zanimira . Oktrobrček je en tak veliki šarmer, ker na veliko deli nasmehe in očara vsakega mimoidočega . Očara tudi starše, ko se velikorat vrže v naročje, te orng stisne, da luščka (človek se kar stopi). Je res en tak velik crkljivček. Ampak tudi velika cmera, ker se za vsako malenkost začne , ampak ga kar malo ignoriram, ker ne maram cmeravih otrok :) Ampak je v glavnini tako prijeten otrok, da bi bil brez tega že preveč kičast. Sta pa s starejšim bratom kar se vsega tiče čisto različno. S sestrico zdaj že lepo komunicirata, tudi ona dobiva lipčke, pa objemčke :), samo še malo rabimo, da bo bolj konkretna (sedenje in to), pa bo prov luštno. Ker smo že od srede junija skos na morju, probavamo biti brez pleničk (tudi smo), ampak ne najbolj uspešno, ker lula kar povsod, na kahlico sploh noče, kadar gre kakat, pa nekako pogruntam, ker se skrije, se je pa tudi že med potjo, itd :) Je pa fino za obe mali ritki, da sta malo frej pleničk :) Me je pa tamala glih zdaj en dan polulala po hlačah tako, da je izgledalo, kot da sem se jaz (me je folk ful čudno gledal:)). Ta mala pikica je luštna, cele noči prespi (od nekej devete, desete, pa do zjutraj ), zdaj se na polno obrača, vleče, krili in bi rada kar ušla :). FUl bi rada videla še vaše škratke (se moram res en dan na FB dat, da vidim vsaj slikce :)). Morda se pa še kdaj dobimo, kaj ne :) Ne obljubim preveč, da se kaj kmalu oglasim, se pa velikokrat spomnim na vas. En morski pozdrav