Roberta69 -> RE: Oktobrčki 2010 (12.5.2012 0:55:24)
|
En pozdravček bolj na hitro... Se skos toliko dogaja, da za forume preprosto ni časa. Na posvetovalnici pri letu in pol smo namerili 84 cm in 11 kg. Zobkov ne vem koliko imamo, ker jih ne štejem :) Mu je pa zrasel etak ful cuden zob, in sicer dvojka zgoraj, ki je kot kak trikotniek, ni plošcat, ampak ima kar še en rob proti notranjosti ust (težko opisat); baje ni nič narobe, pac atipičen zob, ni pa najlepši, ker je tudi na vidni strani kar malo drugačen, ampak važno, da ga ne boli (me je pa na začetku rasti cist prestrašil). Naš oktobrček je še vedno veliko nasmejan, a v primerjavi z bratcem totalno nasprotje in prava cmera, ker zelo hitro začne [sm=smiley19.gif]. Razume vse, govori pa še čisto nič. O nepleničarstvu še niti razmišljali kaj dosti nismo, se mi pa zdi, da bi znal oktobrček to prej zrihtat kot bratec (ker pokaže, se prime za pleničko, ko je pokakan), ki je bil brez šele pri treh letih [sm=smiley3.gif]. Je pa okrobrček ful bolj vodljiv, v smislu, da se kar nekako drži zraven ( o tem sem pri starejšem vedno sanjala), je pa vseeno dva s tako majhno razliko na trenutke kar težko spedenat. Naša punčka raste, ta večji bratec jo obožuje in mamici velikokrat pomaga, ta mlajši ji pa tudi izkazuje ljubezen z božanjem in poljubčki, bi jo pa hitro nehote tudi poškodoval. Lep pozdrav!
|
|
|
|