Tutan -> RE: Čistila za pomivalni stroj (25.10.2011 8:05:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: žametka Mož je bil nedolgo tega nazaj na seminarju za pomivalne stroje in so tisti predavatelji priporočali najcenejše variante teh tablet (Lidl, Hofer, Spar...)... Calgonit iin podobno - firma in ime, ki ga drago plačujemo. Jaz sem tudi skoz uporabljala najdražje tablete, po tem, ko je mož to prinesel domov, kupujem Sparove (sol, tablete in sijaj) in mi je ravno tako ok, kot pri dražjih. Glede lis na kozarcih - kvalitetni kozarci ne dobijo lis, medtem ko se na slabših lahko pozna... To so moje izkušnje Uporabjam trenutno Finish gel (sem šla prav čekirat [sm=smiley36.gif]), drugače pa vzamem katerikoli gel, ki je v akciji v trgovini, kamor zahajam [sm=jezicek.gif] ... resno... pa so vsi tile geli za moje pojme precej boljši od vseh tablet ala Lidl, Hofer, Mercator itn (čeprav sama nimam nič proti stvarem iz Lidla ali Hofra - dostikrat tam kupujem in nekaj stvari je super dobrih)... ampak pri pomivalcih te tablete NO GO (edine, ki se spodobno raztopijo so od DMa, pa še te moram dajat na pol - 45cm pomivalec). Gel se dozira, vedno dam notri toliko kot je potrebno za tamali pomivalec, posoda se sveti, nima lis.... Čistim ga pa s kisom.
|
|
|
|