Kateri opitk (spet) (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

jesensko listje -> Kateri opitk (spet) (24.10.2011 10:00:38)

Pozdravljeni!

Sem že prebrala nekaj tem na to tematiko, pa še vseeno nisem izvedela tistega kar bi želela. Namreč rabim nova očala. Pred kakšnimi petimi leti sem hodila v optiko Felix, potem pa h Krstiču (samo na preglede, okvirjev že res dolgo nisem menjala in bi bil že čas, pa tudi stekla imam že zelo spraskana).

Za Krstiča pravijo, da ima zasoljene cene, kaj pa Felix ali pa npr. Erjavec na Vrhniki? Pozna katera? So cene ugodnejše? Kakšen predlog prosim. Rada bi šla kam kjer mi je relativno blizu (Lj. Vič, Vrhnika, mogoče Škofja Loka).

Hvala za vaše odgovore.

Lp

*pepelka* -> RE: Kateri opitk (spet) (24.10.2011 13:09:22)

Mi smo sedaj akr stalna stranka pri optiki Jelovčan na vrhniki, pa mislim, da so tudi cene kar uredu.

malania -> RE: Kateri opitk (spet) (24.10.2011 21:38:12)

Nazadnje sem bila pri Clarusu, pa sem bila zadovoljna.
Sicer sem za leče dala kar nekaj denarja, ker je bil nek poseben material, okvirje pa itak zbereš take kot želiš... V BTC-ju so imeli takrat v kletnih prostorih okvirje nižjega cenovnega ranga.

Frodo Bisagin -> RE: Kateri opitk (spet) (24.10.2011 22:22:39)

IZVIRNO SPOROČILO: jesensko listje

Pozdravljeni!

Sem že prebrala nekaj tem na to tematiko, pa še vseeno nisem izvedela tistega kar bi želela. Namreč rabim nova očala. Pred kakšnimi petimi leti sem hodila v optiko Felix, potem pa h Krstiču (samo na preglede, okvirjev že res dolgo nisem menjala in bi bil že čas, pa tudi stekla imam že zelo spraskana).

Za Krstiča pravijo, da ima zasoljene cene, kaj pa Felix ali pa npr. Erjavec na Vrhniki? Pozna katera? So cene ugodnejše? Kakšen predlog prosim. Rada bi šla kam kjer mi je relativno blizu (Lj. Vič, Vrhnika, mogoče Škofja Loka).

Hvala za vaše odgovore.

Lp

Terbežnik na Pokopališki. Zelo dobro svetujejo, spoznajo se na to kar delajo in niso klasicni trgovci ampak optik in okulistka.  Še ko sem bila otrok sem tam zahajala....

Stran: [1]