Po končani dieti (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Tanyya -> Po končani dieti (23.8.2005 15:00:33)

zdajle si bom šla za kosilo privoščit lubenico,pa vmes razmišljam kaj bom po končani dieti.(pa šele na začetku sem) :ups: Privoščila si bom novo frizuro,barvo las,pa kakšen nov kos cunje bo padel v omaro.Kaj pa ve,kako se boste nagradile za uspešno izgubljene kilce?

Pa še nekaj,zanima me,zakaj je treba po 3 mesecih prekinit za določen čas?Saj se bom tako navadila na kombinacijo hrane da ne bom kombinirala meso pa krompir (no,včasih že,ne pa kot je bila navada do sedaj) Kako se bomo prehranjevale potem?

Pa še:ali katera kombinira dieto s kako vadbo?Doma imam v kotu zaprašen ab king pro za trebušnjake pa razmišljam če bi mal prah pobrisala z njega :) Ampak kile gredo dol,a se ima smisel še na tistem :hudicek: mučit? :)-

biba77 -> Po končani dieti (23.8.2005 16:09:29)

Tanyya,
ko sem jaz pred leti ze enkrat delala to dieto, mi je bilo receno, da po koncanih 3h mesecih se naslednje 3 mesece zajtrkujem samo sadje.
Glede ostale hrane pa: saj se vedno lahko locujes, samo poskusi locevat samo po obrokih - ne rabis po dnevih, pa bo.
Gibanje pa menda se pri nobeni dieti ni bili odsvetovano ali :)- prepovedano. :rozica:

polonica -> Po končani dieti (23.8.2005 16:11:54)

Ne bo ravno odgovor. Za kakšno dieto gre? Mogoče sem malo za luno, ampak tudi jaz bi rada dala kakšno kilo dol? Prosim za kakšen pameten nasvet. Hvala že v naprej!:bravo:

cekrček -> Po končani dieti (23.8.2005 22:05:43)

Polonica

Mislim da je govora o 90-dnevni ločevalni dieti .

http://mojplanet.com/dieta/

lp :metulj:

Tanyya -> Po končani dieti (24.8.2005 1:58:17)

ja,cekrček ima prav,o tej dieti govorim.Malo narodno sem napisala,sem mislila da cel forum ve,ko Blacky tako promocijo dela :)- :bravo:

LARIKA -> Po končani dieti (3.9.2005 14:49:48)

Nova frizura, novi čevlji in predvsem nove cunjice,ker mi je hvala... že vse preveliko in sem kot pajac v teh cotah,ki se zaenkrat še nahajajo v omarah. Potem pa by by stare cote.
Aja pa še vedno pazit kaj se je,da ne pridejo nazaj

Anonimen -> Po končani dieti (3.9.2005 19:27:09)

Men je bla dost velika nagrada že to da sem lahko oblekla vse stvari v moji omari...

No par majčk sem si kupla... pa kratke hlače (otroške) ... če so mi ble pa ful všeč...

Glede tega da morš po 3 mesecih prekinit dieto... jaz sem bla vsa pametna da bom še celo poletje (zaključila sem junija) jedla po dieti.....Aha.... ne zmoreš telo se upre.....Meni so začeli lasje ful izpadat... pa nisem pretiravala, pa tud shujšala sem sam 5 kg.
Tako da.... je treba narest ml premora.

Stran: [1]