Kako izvajate inhalacije (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

čupa -> Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 12:50:44)

ojla

Danes sem bila z sinom (7 m) pri zdravniku, ker se že celi tedn borima z nahodom, danes pa je začel še tak hripavo kašljat, pa zdelo se mi je da hrope. Zdravnica ga je pregledala, in rekla, da so pljuča čista, ima pa grlo zabasano z sluzjo. naredla nama je ene inhalacije, in rekla, da jih naj delamo še doma, z zavreto vodo in dodano malo morske soli. Pa seveda nja pazim, da se ne polije

zdaj pa nevem, kak naj to izvedem, ker pa je mali kljub prehladu precej živahen, roke pa precej dolge in hitre[sm=smiley36.gif]. Kakšen nasvet?

hvala

Star_a -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 13:04:44)

najboljši nasvet,ki ga boš dobila je ta da kupite inhalator. Dobra naložba za vnaprej.

kar se pa zdaj tiče pa gresta v kopalnico ,v banjo točiš vročo vodo...

matkica -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 15:36:59)

Pri nas smo tudi imeli probleme z bronhitisi,pa sem potem razkirala denar in kupila inhalator,ker drugače nismo mogli narediti inhalacije.Pa mi ni žal tistega denarja za inhalator,ker mi res zelo prav pride.Sploh sedaj ko je mali v vrtecu.

razglednica -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 16:11:14)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

inhalator je pa zakon, ko spi[sm=duda.gif] ima inhalacije in se razburja.

drugače pa še zvečer zraven posteljice skuham velik lonec vrele vode z kamilico.

Anonimen -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 16:21:51)

Kolikor smo imeli mi težav z dihali, smo še vedno tako skoz prišli, da sem kopalnico fino segrela in v njej fajn vlago v zraku naredila, pa v banjo toplo vodo dala in vanjo kanila par kapljic olja 31 jo Justa pa se je potem v tej vodi kopala pa ji je kar pomagalo. Če morajo biti pa prav te ingalacije na nos, si pa pri tako malem otroku ne predstavljam drugače kot z inhalatorjem ... še meni je muka pod brisačo nad loncem glavo držat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.10.2011 18:06:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nusi -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 18:32:33)

sopara v kopalnici s kakšno kapljico olja 31, zveečr k postelji slan krop s kamilicami, inhalator nam ne daje prav dobrih rezultatov, se mi zdi, da mu tist vroča sopara bolj pomaga.

babylove -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 19:25:58)

Enako kot že napisano, sopara v kopalnici plus evkaliptus.

Dodatna varianta: v otroško spalnico postaviš vročo vodo (tik pred vretjem) in vanjo vliješ evkaliptusovo olje - cela soba se bo navzela in vso noč bo vzdržalo. Pozor - če je otrok že tako velik, da spleza iz postelje sam, je treba posodo z vročo vodo iz varnostnih razlogov postaviti na otroku nedosegljivo mesto.

Spark -> RE: Kako izvajate inhalacije (21.10.2011 19:45:31)

kateri inhalator pa priporočate

branka123 -> RE: Kako izvajate inhalacije (10.11.2011 13:40:11)

Priporočam nakup kompresorskega batnega inhalatorja ME100 - MEDIKOEL iz Radovljice. Ni preveč hrupen hiter pa še sorazmerno po ugodni ceni.
Sem pa zraven vzela še nosni aspirator, ki se lahko priklopi na inhalator.
Sedaj se oba inhalirava:)
Dela super vse skupaj pa me je stalo 60 EUR.

http://www.youtube.com/watch?v=6xmN962W2CE

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.11.2011 13:49:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]