butt3rfly -> RE: skrbi...5,5 mesecev- 10 kg?!!1 ima še katera takega velikana? (21.10.2011 7:38:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Tudi jaz sem imela takega buhteljčka. Bila kregana, da ga prepogosto dojim (bil polno dojen do 6 mesecev). Moja pediatrinja mi je naročila, da ga moram dojiti na 3 ure ali še kasneje, ali pa mu dati vmes samo vodo ali čaj. Jaz sem seveda to hotela upoštevati. Tamal drl kot bi ga rezali, ker mu nisem dala joške..... V glavnem katastofa. Potem pa so prišli dopusti in je nadomeščal en super pediater. Ko sem mu vse to omenila, se je le nasmehnil in rekel: Ja gospa, kako pa mislite da delajo mamice v Afriki. A mislite da gledajo na uro, da je točno tri ure od prejšnjega oborka in ga vmes filajo z vodo. Kar po zdravi pameti. S tem se več nisem obremenjevala. Moj buhtelček pa ko je shodil je imel čisto normalno težo. Sedaj je star 12 let in je v razredu NAJVEČJI in najbolj SUH [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ajajaj, ob takšnih dohtarjih dobim pa najmanj ošpice[sm=smiley34.gif] luba duša, a zdej pa nej pustim otroka stradati al kaj? pa kje so taki dohtarji hodli v šolo???? jst kot laik (in verjemi, da nimam osnovnih pojmov o medicini) lahko rečem, da je pač logično, da so sprva pač takšni bajseki. ko pa začnejo migati, se plaziti in rasti v višino, pa se tak vsa teža izgubi po celotni višini oz. se ne redijo tak hitro. moja puža je trenutn stara 4 mesece in ima 8 kg. se pravi, da bo pri 6ih mesecih tud imela nekje 10 kg. men moja dohtarca niti najmanj ni omenila, da bi bilo kej narobe. in mimogrede-zgleda lepo zalit dojenček s špeh rolcami na pravih mestih, kjer jih dojenček pač mora imeti[sm=smiley36.gif] jst bi tvojo dohtarco nekam poslala in premislila o menjavi, ker takle starše samo brezveze strašijo. adijo, pamet, no...
|
|
|
|