Anonimen
|
No, da poročam, kako je z mano. Včeraj sem bila zelo boga, kriva sem pa tudi sama, saj sta me sodelavki prepričali, da sem šla z njima na kosilo, da mi bo dobro delo in jaz koza sem vzela pico (margerito), ker edino to mi ni smrdelo, ker je zelo nevtralnega okusa in vonja. Pojedla sem 1/4 zelo majhne pice, popoldne sem pa mislila, da ne bom zdržala do konca službe. Šraufalo me je, zbadalo kot z noži, vetrovi - vsake 10 min. sem hodila na wc, da sem se zluftala , driske nisem imela, ko sem prišla domov, isto sranje, zvečer pa sem okoli 18h vzela Linex, bilo je malo bolje, okoli 22.30 pa me je v roku pol ure 2x fajn zvilo in sem driskala in potem spala celo noč kot dojenček. Zjutraj nobenih težav, bila sem sestradana, pijedla en mlečni rogljiček + jogurt in zaenkrat (trkam), sem ok. Mogoče pa tole pri meni le ni bila kriva nosečnost ampak nekajdnevna črevesna viroza ali kaj takega. Močno upam, da je bila, ker če je nosečnost kriva, si ne predstavljam takih muk še par tednov, grem lahko samo na bolniško, ker v službi ne bi zdržala.
|