Je uporaba termoforja res škodljiva? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Ekaz -> Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 10:20:44)

V teh večerih, ko se že kar shladi, sem moji punčki (4 leta) dala v posteljico termofor. Zelo ji je všeč in ga želim imeti vsak večer. Sedaj so se tle v službi pogovarjali, da je uporaba škodljiva - predvsem za ženske - vpliva na plodnost. Je to res?




Angel_Tian -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 10:47:37)

Kaj takega pa prvič slišim. In ni mi jasno, kaj bi lahko bilo narobe, če je nekomu fino toplo.
Ok, razumem, da ni ok, če ima termafor celo noč pri sebi, ker je logično, da se shladi. Mogoče so tako mislile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




katy83 -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 10:53:13)

Tudi jaz to prvič slišim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
mojemu sinu so v porodnišnici, ko je prišel iz intenzivne nege, staremu 3 dni, v posteljici dajale termofor...pazit sem morala samo, da je vedno topel...




kalbo -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 11:00:54)

Termofor v posteljo. Zakaj že, nimate gretja? Je razlika med novorojenčkom, ki je bil na intenzivni negi in še ni sposoben uravnavati temperature v telesu in 4 letnim otrokom. Daš termofor v posteljo, fajn pokriješ, otrok zašvica, se ponoč razkrije in je zanimivo pol. Vrži termofor čimprej stran.




ronja -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 11:05:00)

Sedaj so se tle v službi pogovarjali, da je uporaba škodljiva - predvsem za ženske - vpliva na plodnost. Je to res?

Hm, ob menstrualnih bolečinah priporočajo, da položimo topel termofor na predel rodil... tako da bi bilo čudno, če bi bilo to škodljivo. Zdaj če bi se stalno pregrevala prav v tem predelu, mogoče, vendar verjetno ga ne tišči non stop tja - navadno ga damo itak k nogam, tam najbolj rabimo, da nas greje. Če ga ima pri stopalih, pri najboljši volji ne najdem razlage, kako bi to lahko vplivalo na plodnost. Razen če ji je potem vroče in se odkrije - kalbotova razlaga ima point. Ampak mojidve se itak vedno odkrijeta - zato pa sta v vrečah, hehe.




Najaa -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 11:07:39)

Prvič slišim. Moji dve si ga tudi včasih vzameta v posteljo, ampak na koncu vedno pristane nekje ob strani tako da se zarad pregrevanja ne sekiram. Poleg tega sta pa obe v vrečah.




zaspancek1 -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 11:49:03)

Pregravanje  je kvečjemu škodljivo za moške (moda so z namenom izven telesa in imajo tako nižjo temperaturo), pri ženskah nima nobenega vpliva na plodnost. 




K_a_t_i -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 21:09:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

uporaba škodljiva - predvsem za ženske - vpliva na plodnost. Je to res?

Ja, seveda! Namesto, da se stisneš k možu, se stisneš k termoforju. To potem ma posreden vpliv na plodnost, a ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]




mateyka -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (19.10.2011 22:51:51)

če te zebe, ni škodljiva.
nobena v ekvatorialni Afriki ni neplodna od vročine, tako da dvomim, da je kaj na tem. verjento je podobna vraža kot: Tisti, ki bo prikrajšal nosečnico za hrano, ki si jo je zaželela, bo dobil "ječmen" na očesu..




HuAnita -> RE: Je uporaba termoforja res škodljiva? (20.10.2011 10:02:37)

jaz imam konstantno hladne noge, doma mi je mama vedno dala 'cigel', staro oranžno opeko k nogam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]lepo povito, ne vem, meni ful paše termofor, pa tudi 2 otroka sem že do zdaj rodila, tako da v mojem primeru BP...
Samo dogrevanje....




Stran: [1]