tecka -> RE: Junijski sončki-3. del :) (28.2.2012 18:57:10)
|
Evo, imam med risanko čas[sm=smiley36.gif] No, jaz sem pa kar vesela. Čez vikend mi je uspelo, da je bil Srečko brez plenice tudi doma. No, dokler ni pogruntal, da s tastarim okameniva ko omeni "kakal" (v hlače). Karkoli, zdaj gre brez plenice že v vrtec in zdrži do večera. Mu pa damo gor plenico po risanki, da se ima čas pokakati. Tako kaže da smo vsi zadovoljni. Mini - kaj pa v vrtcu? Nam je v bistvu predlagala vzgojiteljica, da začnemo z gatkami. In če se ona ne bi potrudila, bi bil Srečko še vedno v plenicah. Glede na to, da Marcel lula in kaka na kahlico, bi verjetno trajalo še manj kot pri Srečkotu da bi bil suh. Je pa prednost poznega odvajanja v tem, da nimamo težav z uhajanjem. Ga sploh ne smemo vprašat, če gre na kahlico, pravi da bo sam povedal (in dejansko tako je) . In zunaj rad zaliva drevesa, tako da smo na konju in me ni strah kam iti brez plenice, ker vem da bo zdržal do prvega grma. Pa itak ne lula pogosto - na 2 - 3 ure, čisto drugače kot lansko poletje, ko je vsakih 15 min nekaj pomarkiral.
|
|
|
|