Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vam želim
Sestra pri pediatru je nalepila gor vrečko, nas poslala v laboratorij (kjer so vzeli še kri)z navodili, da je vrečka lahko gor max. 1 uro, da pa se bo itak polulal, ko mu bodo vzeli kri. Ja itak.... No, ko sem že po 6 vrečki doma skoraj obupala (navadno se niti polulal ni v eni uri oz. se je ravno takrat, ko smo jo menjavali, potem se je vrečka odlepila,...skratka pomagalo ni čisto nič, ne mrzla voda ne tekoča voda, polivanje z njo..NIČ!), je potem le ratalo enkrat, ko je se je prebudil po slabi uri. Vrečko z urinom sem potem dala v en lonček in dostavila v laboratorij - urin je bil tako star sigurno več kot eno uro in pol, pa je bilo vse ok. Ah ja, me kar mine, ko se spomnim tega...
, pa se vedno se mi je v roku pol ure polulal. itak mu pa vsako sekundo tezim s pijaco