Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 16:46:16
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Jaz sem nazadnje naročila torto pri eni drugi RR, zunaj tičina, ampak notri slastna klasika, bi bilo škoda, da je kdo sploh ne bi poskusil, samo zato, ker je zunaj tičina A si to potem pri jagodah in dinozavrih naročila? Ja, bi jo tudi letos, samo ne pošilja per avion Kje to naročiti? Gledala njen blog, a zgleda preveč blond in ne najti naslova jagode-zavri@hotmail.com
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 17:09:47
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda jaz skoraj v gate uscati od smeha kje mateta šel?
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 17:26:36
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ma, meni te tičino masa barvaste torte ne potegnejo spljoh. Kot bi bile plastične. Imam raje obične čokolade, sadne,...in ostale torte "normalnih" barv, dopuščam pa dodatke/okraske iz različnih mas. ej sm mislla da sem edina ki tko misli... poleg tega se mi zdi da so, ne glede na to kako lepo in različno so okrašene, vse iste. kakorkoli, men je izgleda VELIK manj pomemben kot okus... najboljša torta, ki sem jih kdaj jedla, se je podirala in zgledala čist nikakvo, ker je bla ful sočna in posledično božjastno dobra sicer pa prisegam na čokoladni obliv (mehek ali trd) al pa na želirano sadje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 19:44:54
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford IZVIRNO SPOROČILO: alda jaz skoraj v gate uscati od smeha kje mateta šel? tud on uscal najprej v gate, potem pa usral tudi. Bil kregan in mora prati zdaj gate urane za kazen!!
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 19:52:58
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama nooo, povej, povej....oblika, okus....jaz sem jo naročila za uško, to nedeljo bomo probali njene umetnine - komaj čakam. ti lahko bi hujšarice povabila ,mi bi vse iskreno povedali al je dobra torta biti s TIČI Tebi tiči po glavi hoditi, a zunaj jesen biti. Ti le k meni priti, a tiči pri miru pustiti, če noče kilogram pridobit.
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 20:30:42
|
|
|
|
ZARA
|
Pety, a to so tvoje torte, a?
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 20:54:41
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pety, a to so tvoje torte, a? Zara ti se nekaj klanjati želeti, da bi pety tebi torte dati. A pety na Gorenjskem zdaj živeti in kar tak na lepe oči torte neče dati (Pety to je hec).
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 18.10.2011 20:56:10 >
|
|
|
|
RE: Kaj mislite, biti torta tudi dober ali sa... 18.10.2011 21:07:22
|
|
|
|
pety78
|
Strawberry, se Pety strinjati. Nič na uč lep torta dati, na uč en lep šljivo gratis lahk dati. Na Gorenska še zrak računati. Ko meni priti fejst zrak zajemati pa nč dihati. Žal torta z usta zaprta probati se da ne.
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?