ly117 -> RE: Mariborčanke 22.del (10.12.2011 19:00:07)
|
Žena pride domov in reče svojemu možu: - "Se spomniš vseh teh glavobolov, ki sem jih imela vsa ta dolga leta? No sedaj jih ni več." - "Nimaš več glavobolov se začudi mož?" - '' kaj se je zgodilo?" - žena odgovori: - "Prijateljica mi je priporočila da grem do hipnotizerja. On mi je rekel da naj stopim pred ogledalo in ko se gledam naj ponavljam: Jaz nimam glavobola, jaz nimam glavobola, jaz nimam glavobola. Deluje Glavobol je zginil. - "To je... to je... pa to je prečudovito " - reče mož - "Veš tudi ti nisi kaj preveč vroč in strasten zadnjih nekaj let, kaj če bi šel tudi ti do njega mogoče ti pa lahko kako pomaga, Mož se strinja z idejo. Po parih tretmajih, mož pride domov, strga obleko iz sebe, dvigne ženo jo odnese v spalnico - "Ne premikaj se takoj bom nazaj" Gre do kopalnice se vrne čez par minut skoči v posteljo in posexa žno kot še nikoli prej ! Reče žena: - "Uaa, mhhmmh uf to je bilo prelepo!" - "Čakaj malo!", reče moľ in gre še enkrat v kopalnico in se vrne v posteljo na drugo rundo, ki je bila še boljša kot prva! Ženi se zavrti v glavi! Reče mož spet, - "Ne premikaj se , takoj bom nazaj." in gre. Tokrat žena počasi po prstih odide za njim do kopalnice da vidi zakaj mož vedno po sexu odide v kopalnico . Pokuka čez vrata in vidi njega kako stoji pred ogledalom in govori - "Ona ni moja žena. Ona ni moja žena. Ona ni moja žena. "
|
|
|
|