Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 20:35:59
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
... No, sej, za streznit se maš k sreči do ponedeljka čas.
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 20:49:12
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj ... No, sej, za streznit se maš k sreči do ponedeljka čas. Kažem "užas", koji je tebi danas qrac po redu???
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 20:51:05
|
|
|
|
Bakfark
|
Kažem "užas", koji je tebi danas qrac po redu Ups, pardon, tukaj prevod...
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 20:52:59
|
|
|
|
hektorina
|
Ti, če si te že en od naših, lahko kamot Qrac za tiča menjaš
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 21:07:32
|
|
|
|
Bakfark
|
Pa da sjašem s konja na magarca...???
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 21:08:24
|
|
|
|
hektorina
|
Če maš malega ponija je osel čist vredi
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 21:35:49
|
|
|
|
Bakfark
|
Napaka! Četudi majhen, poni se nikoli ne obnaša tako samosvoje, ni toliko trmast, ne preseneti negativno, ne odpove tako kot lahko osel, ko se mu ne da.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 21:44:38
|
|
|
|
hektorina
|
Nimaš prav...poznam osle, ki so bolj pohlevni od pasemskega konja. Moj je bil jeznoriti divji konj, zdaj je pa osel... Ne, brez zajebancije...ko bo na trojanah meja, bojo na eni strani konji, poniji al karkoli že, na drugi pa osli? . kdobo pa na keri, pa naj bo prepuščeno domišljiji. Konjski in oslovski.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 14.10.2011 21:47:36
|
|
|
|
hektorina
|
Mi je oba objavilo. Osel babji
< Sporočilo je popravil hektorina -- 14.10.2011 21:49:09 >
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 17.10.2011 9:09:32
|
|
|
|
kalbo
|
Kangler je Kavbojc da mu ni para. Če pa misliš reprezentančno tekmo in poveličevanje navijanja v Mariboru mi pa razloži kolono avtomobilov mešanih tablic, ki se je vila po štajerski avtocesti v smeri Ljubljane okol enajstih zvečer. Moram pa pohvalit organizacijo. Sem za to, da se reprezentančne tekme igrajo pol pol.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 17.10.2011 9:13:45
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kangler je Kavbojc da mu ni para. Če pa misliš reprezentančno tekmo in poveličevanje navijanja v Mariboru mi pa razloži kolono avtomobilov mešanih tablic, ki se je vila po štajerski avtocesti v smeri Ljubljane okol enajstih zvečer. Moram pa pohvalit organizacijo. Sem za to, da se reprezentančne tekme igrajo pol pol. To bi tudi meni bilo všeč, samo tega ne bo več, na žalost. Obračamo kako obračamo Ljubljana je bila vedno "več" in bo in ta razlika bo iz leta v leta večja.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 17.10.2011 11:25:27
|
|
|
|
maniac
|
Ma kakšen več! Ljubljana je pač glavno mesto in s tem se Štajerci očitno ne morete sprijaznit.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 17.10.2011 19:50:29
|
|
|
|
Bakfark
|
Kalbo, soncica in ostali manijaki - vidim vaso dilemo glede tega kar sem napisal. Moj komentar se nanasa na porocanje v ne vem tocno katerem dnevniku na dan objave tega posta- domnevno, tako dnevniki, se nas preCednik, zaenkrat se sicer samo zupan vse glasneje in nic kaj sramezljivo javno izraza vse trdnejse prepricanje, da bi Stajerska potrebovala vec avtonomije... Menda je celo zopet omenjal centralizem. Stajerska svetovljanskost (kulturna prestolnica, vprasljiva univerzijada) kot jo razumejo lokalpatriotski liderji.
|
|
|
|
RE: Kanglera za preCednika!!! 18.10.2011 20:40:23
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj ... No, sej, za streznit se maš k sreči do ponedeljka čas. Glih sem hotla vprasat, ce je kake nore gobe jedo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?