|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razgaljeno oprsje Pike Božič
23.8.2005 16:01:30   
Mirna*
Men je Pika cist ok. Slikana je pa itak tko, da se mau dol sklanja, bi ji mogu tist, k jo je slikov, rect, naj se drzi bolj pokonc, ppoj bi lohk se bl komentirale :)-:)-

Natalija naj se sonci zgoraj brez, ce se upa...ta sele misli, kaksne lepe ima... za crknt. Mislm, da tist ni bla fotomontaza, pac je punca svoje uvevnene zizike namontirala u pushup pa mal prevec skakala in hotla pokazat dekolte, pa se ji je zgodil, kar se ji je :bravo:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.8.2005 17:29:24   
nejcko

In zakaj se Natalija ne bi smela sončit zgoraj brez? :zmeden2:
Tist, ki mu ne bi bilo to všeč, naj pač stran pogleda. Na svetu je veliko grših stvari, kot so povešene joške, pa se nihče ne zgraža.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.8.2005 19:46:53   
Mirna*
Seveda naj se, zarad mene tud spodaj...glede na to, da je trdila, da je v novi fotomontaza, pa da ima vedno tako napete, cvrste, skratka enkratne...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.8.2005 21:25:07   
puncica
Jst sem tud rodila in sem stara 28 let ampak imam lepše definitivno imam lepše . Men so njene tako nekako povešene al pa samo tako stoji:zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.8.2005 21:30:55   
BigWhale
Za vse, ki pravijo, da imajo lepse od Pikinih bi prosil, da nalimajo slike v svoje albume.

Tudi jaz imam lepse ampak jih ne pokazem, dokler jih ostale ne pokazejo. Jaz nobeni ne verjamem, da ima lepse in boljse in bolj stojece in bolj okrogle, bolj laktirajo, pa kaj jaz vem kaj se vse.

A je to samo slucaj, da so se na tem forumu zbrale res same najboljse joskarce pri nas? ;>

Eh, dvomim!

No, da vidimo, katera si upa? Pa de ne bo katera rekla, da slucajno ne misli kazat. Za Pikine vas je vecina itak rekla, 'ah, joske k joske, sej jih nima samo ona...' ;)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
23.8.2005 21:32:51   
puncica
jst priznam si ne upam, sem premal samozavestna :)-, mam neki slikc doma ampak da bi jih gor limala aaaaa ne, so v zbirki mojega zasebnega albuma.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
23.8.2005 21:34:22   
lenika
Bigwhale :bravo:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.8.2005 22:40:23   
kofetek2010
BW - ti kr doma od Sevenke poglej, takih napetih nima ne P.B. ne N.V. :)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.8.2005 0:29:34   
BigWhale
Ma to vem... Ampak Seven ni rekla, da ma ona boljse. :P
Tle se pa kar neki hvalijo. Pa me zanima, ce je to utemeljeno. :P

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.8.2005 7:19:26   
puncica
BW, ne vem zakaj ti je to tako težko verjet:zmeden2: A ma P.B. res takooooo lepe al kaj. No kot sem rekla men se ne zdi. Res pa je da je slika tudi naredi svoje, kako jih slikaš. Sicer pa je moj rekel, da ne more rečt da so moje boljše, ker je treba to pretipat pa pregledat, šele pol bi lahko tako trdil:)-:)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.8.2005 9:38:44   
BigWhale
Saj vseeno kako lepe ima. Ne moras nekaj trditi in pricakovati, da ti bodo ljudje verjeli brez dokazov. ;)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.8.2005 12:04:36   
puncica
ja BW prav imaš res je nekaj trditi brez dokazov res nima smisla. Sam res pa je tudi da imajo vsake oči svojega malarja in tako različne okuse enim so všeč velike pa povešene enim čist micene pa trde a ne:)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
24.8.2005 16:07:58   
niki5
khm.. tudi majhne so lahko povešene, in velike čvrste ;) mislim pa da je še bolj pomembno kdo jih nosi pa ne glede na to kakšne so... Preveč opravka za nekaj kar sploh ni tako pomembno v življenju.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.8.2005 19:52:04   
BigWhale
Ja, majhne in povesene zgledajo nekako tko, kot usesa beagla... al pa koker spanjela... ;)

Eh, Pika je zame carica vse od njenih 'sreca na vrvici' fotk naprej. Iztozi naj jih in jih obere za vse kar se jih da obrati.

Bloody yellow pages. Me zanima kako bi se kaksna od vas tukaj obnasala, ce bi njene fotke objavil kar tko, pa se z jumbo plakati bi jih reklamirali po celi Sloveniji.

:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.8.2005 21:18:42   
Anonimen
Same fotke so biznis, vsaj po moje, ampak tisto z jumbo plakati je pa res šlo predaleč, tisto se mi zdi res neokusno.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
24.8.2005 21:24:05   
ZARA
Kaj pa je blo s temi plakati ???

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
24.8.2005 21:54:13   
Anonimen
Ogrooomni plakati z ogrooomnim napisom, da je PIKA BOŽIČ z razgaljenimi prsmi v reviji tej in tej. Tega plakata nihče ne more spregledati, čisto vsa Slovenija je prisiljena to prebrati.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
25.8.2005 7:14:47   
puncica
ma tist je pa tud men mal mim, jumbo plakat razgaljeno oprsje, mislim tu mač, itak sam posiljujejo s tem:zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 68
25.8.2005 10:11:29   
niki5
pa kaj je z mano.. a jaz res slepa po svetu hodim.. jaz ga sploh nisem opazila :zmeden2: še dobro, da sem tukaj na RR-u da kaj izvem :)-:)-

To je tako kot v službi.. z eno sem se srečevala naključno na hodniku ali pa zaradi dela, potem je pa kar naenkrat ni bilo in vprašam sodelovko kje je ta ženska, da je že dolgo nisem videla in ona mi pravi, da je na porodniški, če nisem videla da je noseča 8) OK sej res da je bila bolj močna.. edino kar me tolaži, da tudi moj dragi ni opazil :)
Zgleda, da imam za take trač zadeve slaba opažanja :zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.8.2005 11:44:17   
BigWhale
So jih naslednji dan sneli... Mogoce ne naslednji dan ampak, vsaj v MB ni vec tistega, ki sem ga jaz videl.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
25.8.2005 12:04:58   
ZARA
Jst jih tud nisem nikjer vidla,boh pomagej!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 71
25.8.2005 12:24:19   
kofetek2010
jasno,da jih nisi - je treba ven iz bajte, mal v mesto :)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
25.8.2005 13:15:53   
puncica
ma jst jo še zdej gledam ko se pelem v službo, pa prav vsak dan pogledam če so jo že skenclal pa še niso. res pa da je to ljubljana:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 73
25.8.2005 14:14:44   
niki5
potem bo pa to TO, v službo ne hodim :)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
25.8.2005 15:14:54   
ZARA
Jana,kako me poznaš 8)...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!