ideja za otroško sobo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 10:33:12)

Poglejte si otroške sobe na tem linku.Zdaj je to očitno možno dobiti tudi pri nas.

http://www.kerin-povirk.si/

Marogica -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 11:03:25)

Luškane sobice. Vendar pa z malo idejami in obiskom v Ikei, dobiš skoraj vse izdelke, ki so podobni tem. Vendar znatno ceneje. (sem namreč zagovornica Ikee)
Pomisli, da boš čez 5-6 let zopet sobico menjavala, ker bo šel tvoj otroček v šolo. Tako pa boš pri Ikei za ta denar dobila dve sobici. Ni sicer SUPER kvaliteta, vendar pa bo teh nekaj let vzdržala. Kvaliteta in cena pri Ikei sta v dobrem sorazmerju.

ma-ja -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 12:13:41)

Se strinjam z Marogico, jaz sem se odločila za Malega princa. Sicer je to bolj mladinska soba, vendar bo prav prišla tudi za kasneje. Samo dokupila bom še par stvari. Je pa to pohištvo zelo kvalitetno in sem zelo zadovoljna. Cena pa pač opravičuje kvaliteto.

Anonimen -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 12:16:42)

Od Kerin-Povirka imava midva krasno kuhinjo. Kvaliteta je res zelo na nivoju, ampak za moje pojme so predragi. Za otr. sobo pa res ne bi dala celega premoženja.

polona -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 12:35:28)

Meta., kako so za tvoje pojme predragi, če maš pa njihovo kuhinjo? Je pa lepa tvoja, kuhna, ni kej, bohved, a se na tistmu šporget da kej dobr kuhat? Kdo bi vedu! Jest ne, k zmer sam bobi palčke pa vodo dobim. :)

Anonimen -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 12:42:02)

Haha, sej sem vedla, da se bo kdo obregnu ob ta stavek :)- Ja, predraga je, midva sva jo pa dobila za poročno darilo.

Šporget rula, polona! Oglaste se kdaj na kavo, ko boste spet nad Mače lezli!!!

Sicer sem pa ravno včerej enemu prijatelju postregla bobi palčke, je pa reku, o, a to je pa gorenjski narezek :)-

polona -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 12:58:34)

A taka darila sta dobivala za poročno darilo. Porka madona, no, na morm drucga rečt. A še hodte spat ob šestih?

Anonimen -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 14:00:37)

Še :)

polona -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 14:05:18)

Jah, škoda. Mi šele ob petih dam pridemo. Pol pa kak vikend.

niki5 -> ideja za otroško sobo (23.8.2005 16:03:31)

Jaz sem pa bila malo jezna na Kerin&Povirk, pri njih smo vzeli kuhinjo.. Glede na ceno sem pričakovala boljši odnos... Kar je bilo je bilo.. Kuhinjo pa imamo sedaj eno leto in je res dobra.

Stran: [1]