|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji - bolj zimski
12.10.2011 14:36:57   
natasarobi
Pozdrav!

Sin je star 14m in lepo hodi. Iščem čeveljčke za tale prehod in zimo. kaj se najbolje splača imeti - malo višje nepodložene čevlje ali nizke nepodložene in višje podložene čevlje?

Kam naj grem pogledat za nakup - poleg babycenter, pikapolonica, mass? Se mi zdi, da nimajo nič pametnega (al pa meni ne potegne)user posted image

Sem gledala malo po netu, pa ne vem, če so ravno primerni za zimo oz. hladnejše dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čevlji - bolj zimski
12.10.2011 14:55:37   
Katy78
Jaz mu ponavadi kupim ene prehodne, jesenske čevlje, pridejo malo višji, letošnji niso ravno podloženi, ampak je pa na notranji strani kombinacija usnja in blaga - če je znotraj samo usnje, mene v hladnejših dneh ponavadi zebe v noge. Potem pa še zimske čevlje, take visoke, goratex, za v sneg. Jaz sem mu že lani in letos tudi vzela oboje od Geoxa. Poglej v Outletu, so tudi do 30% znižani. čeprav jaz sem bila septembra parkrat v outletu in nisem našla ali modela, ki bi mi bil všeč, ali pa ne ta prave številke, zato sem mu jih naročila kar po internetu. Prvo leto sem mu pa prehodne čevlje kupila od Superfita, pa se mi zdijo preveč trdi, vsaj tisti modeli, ki so bili takrat na voljo, so bili precej trdi pa tudi vizuelno niso bili ne vem kaj.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2011 15:35:24   
ksenija12
mala maša - vem, da so imeli super stvari. Trgovine v Lj mislim da nimajo več, mogoče imajo še kaj na spletu..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2011 17:34:08   
kajajaka
Jaz jih naši vedno kupim v BTCju - Cicibanove, soft linija (da je mehak podplat).
So usnjeni, nižji, tanko podloženi (topli pač a brez kakšne mucke) in z gumastim podplatom.
Res so 50€, ampak to je vse kar rabi celo jesen- zimo (poleg snežkov seveda). So bolj nizki a topli (v visokih se mi zdi, da tako težko hodijo malčki, ker so kot nek pancar, se mi zdi...)

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2011 21:41:33   
K_a_t_i
Mi imamo vsako leto enako varianto - "teniske" za suhe, prehodne dni, orenk gležnarje goretex varianta (znotraj tople, ne pa prav z mucko - letos imamo take http://www.johnlewis.com/133996/Product.aspx ) za vsak dan od jeseni do pomladi in varianto ski bucke za v sneg.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2011 21:55:49   
nusi
naš ima superfit gležnarje, nepodložene iz goretexa http://www.superfit.at/de/kollektion/lauflerner/show-first-step-shoes-7-00324-12. za ornk zimo in sneg pa ta visoke poodložene superfit http://www.superfit.at/de/kollektion/stiefel/show-boots-7-00043-11

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?