s.p. preko DELA (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

razglednica -> s.p. preko DELA (12.10.2011 9:44:55)

a ima katera kiosk Delo???kako se to obnese???

naj se mi javi na zs, ker me veliko stvari zanima.

Hvala!

Adelina -> RE: s.p. preko DELA (12.10.2011 10:53:36)

Jaz poznam dve, ki sta v kratkem času šle stran. Oz. ena je vztrajala ca. 2 leti, pa so ji na koncu naračunali, da jim je dolžna ne vem kolk (v 1000) evrov. Zdej ne vem, kako je vodila, ampak baje je težko vodit evidenco. Ne vem točno zakaj.
Poznam pa tudi eno, ki ima trafiko že zelo dolgo časa in pravi da ji je super.
Fiksni znesek, ki ga dobiš je 650€, če pa ustvariš nad tolk in tolk prometa, pa dobiš še dodatno, ampak če je trafika na slabi lokaciji itak ne presežeš limita in pol delaš skor cele dneve za ta denar oz. menj, ko plačaš še prispevke. Aja, če pa je oz. mora biti (to itak določijo oni) odprta cel dan, pa dobiš nekaj čez 1000€, a si pa tam res cele dneve, ker se ti še nekoga zaposliti ne splača (če ni res veliko prometa, kar pa na začetku itak ne veš, ker večinoma iščejo pogodbenike za nove lokacije trafik), dva s.p.-ja pa trafike tudi ne smeta imeti.
Skratka jaz sem se tudi zanimala za to, a sem potem idejo opustila. Sicer pa iščejo s.p.-je tudi za trafike tri-dva. Tam  pa nikogar ne poznam, le ta, ki je delala pri Delu je rekla, da je po eni strani tam bolje, po drugi slabše. Ne vem.

Aha, zdaj sem vidla, da si hotla prek ZS-ja. Zdej če te zanima kaj bolj podrobno, ti ne bom znala pomagat, to je le iz druge roke.

Poka -> RE: s.p. preko DELA (13.10.2011 7:47:14)

Jaz imam samo eno v sorodu, ki dela že precej let pogodbeno za Delo, pa plačila niso redna, mislim pa, da sicer dobi vse plačano. Ampak... ti napišem na zs... 

Stran: [1]