Kimi6
|
Živjo, iste probleme smo imeli mi, le da je naša mlajša , stara18 mesecev. Najprej je ful trdo kakala, velike kepe, potem se je zgleda poškodovala in je vsakič ful jokala, ko je kakala, prišlo je že tako daleč, da se je na koncu pripravljala cel dan, da je na koncu le kakala. Dajali smo ji Lactacon, vendar ni nič pomagalo, ker tudi ni veliko pila. Bila pri zdravniku, hotla sem jo dati že naprej na preiskave, vendar je zdravnica vztrajala naj bomo dosledni pri prehrani, ker ima velik vpliv na to (te preiskave naprej baje niso nič ˝luštne˝, pa velikokrat nič ne pokažejo). Sem mislila, da ni več pomoči, potem pa sem res rekla, da bomo se striktno držali predpisane hrane. Vsak dan sem ji dajala laneno seme v jogurt, kivi, pomaranče, veliko juhic (brokoli, govejo, špinačo), nič korenčka, banane, čokolade (v glavnem take stvari, ki zapirajo), skoz sem ji ponujala za pit (sem ji kuhala slive in ji dajala slivov kompot, v glavnem za pit sem ponujala vse, sam da je malo popila). V začetku ni bilo kakšnih večjih izboljšav, potem po kakšnih treh tednih so se pa kazale izboljšave. Pa vseskozi sem ji dajala še Lactacon. Potem je začela bolj tekoče kakati, sicer na začetku se je še jokala potem je pa tudi to nehala. Sedaj po treh mesecih pa ni več nobenega problema (trkam). Probaj pri prehrani, nam je 100% pomagalo.
|