olimia -> RE: O Horionski biopsiji (12.10.2011 10:26:54)
|
iz izkušenj ti lahko povem, da bi se jaz osebno odločila za BHR ali pa AC (jaz mogoče raje za AC, ker imam za seboj eno neuspelo BHR) sama sem šla v drugi nosečnosti samoplačniško na NS (AC mi je pripadala zaradi prve hčerke, ki ima DS), izvid super stara sem bila 31 let, verjetnost 1: 2000 in še nekaj čez. Po AC, na katero sem šla z napotnico, se je pokazalo da ima otrok kromosomsko napako in sem nosečnost prekinila (ni bil DS) v tretje sem šla na napotnico na BHR- žal se je izkazalo, da so postrgali premalo resic in sem bila klicana, da čez 4 tedne ponovim AC. nisem imela nobenih težav, razen v zadnji nosečnosti sem po AC ležala nekaj dni več, ker sem imela krče (pri drugi nosečnosti, sem šla po AC takoj v službo), ki pa so verjetno bili tako močni zato, ker sem imela v enem mesecu dva posega. doma imamo sedaj zdravega [sm=duda.gif] se pa strinjam tudi z jassiko, če ti otrok s kromosomsko napako ne predstavlja problema, potem se za posege ne odloči - tudi na nuhalno ti ni treba v tem primeru. odločitev pa naj bo tvoja! in tudi jaz ti želim lepo [sm=nosecka.gif] in zdravega [sm=duda.gif]
|
|
|
|