Žabe - do kdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brbs -> Žabe - do kdaj? (11.10.2011 13:26:07)

Do katerega leta dajete otroku pozimi žabe pod hlače?

lp

zaspančka -> RE: Žabe - do kdaj? (11.10.2011 13:43:43)

Jaz sem odrasla pa nosim pozimi žabe pod hlačami, tako da....

ajataja -> RE: Žabe - do kdaj? (11.10.2011 16:04:46)

Naša bo novembra stara 9 pa jih še nosi ,jih pa ja nosim tud jaz ko je ful mrzlo.

Najaa -> RE: Žabe - do kdaj? (11.10.2011 17:32:55)

Mislim, da žabe niso limitirane z leti, pač nosiš jih če ti paše. Pozimi jih tudi jaz nosim.

ThinkPink -> RE: Žabe - do kdaj? (11.10.2011 18:06:50)

Ko je RES mrzlo jih tudi jaz nosim, drugače pa moja stara 4 leta jih bo letos, ko bo padla tem pod 0, tudi nosila, prej pa ne.

K_a_t_i -> RE: Žabe - do kdaj? (11.10.2011 20:45:13)

Naj ugibam - imaš fanta?
Naš od 3. leta dalje ne nosi več klasičnih žab. Oblečem mu "smučarsko perilo" - neke take fantovske pajkice, če me razumeš :). V vrtcu je potem samo v tem. Zgleda pa kot oprijeta trenerka. Zaenkrat še ni bilo pritožbe, da ga kdo zafrkava...

Brbs -> RE: Žabe - do kdaj? (12.10.2011 13:41:22)

Imam oboje, samo fant je ta večji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

verjamem, da punce nosite žabe, samo ve verjetno nosite one tanke, do 20 den, te otroške pa so pošteno debele.
Če bo fejst pod nulo, jih bo oblekel, ampak pri par stopinjah plusa (ali pa nuli) se pa že sprašujem, ali so potrebne. Drugo je, ko je otrok mali in se ne giba tako zelo, petletniki pa so že zelo živahni in morda so samo kavbojke ali debelejše hlače pri normalni zimi dovolj?

Nika v službi -> RE: Žabe - do kdaj? (12.10.2011 13:58:42)

Mi debele žabe pod hlačami oblečemo, ko je res krepko pod ničlo, sicer pa ima debelejše hlače + nogavice ali izjemoma najlonke (ja, imamo punčko). Tudi sama oblečem najlonke pod hlače šele, ko je -10 in več.

Pri naši madam ob neki normalni zimi prakticiramo žabe le v kombinaciji s krilom ali ko je res ekstremno mrzlo pod hlačami.

Najaa -> RE: Žabe - do kdaj? (12.10.2011 14:04:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mi debele žabe pod hlačami oblečemo, ko je res krepko pod ničlo, sicer pa ima debelejše hlače + nogavice ali izjemoma najlonke (ja, imamo punčko). Tudi sama oblečem najlonke pod hlače šele, ko je -10 in več.

Pri naši madam ob neki normalni zimi prakticiramo žabe le v kombinaciji s krilom ali ko je res ekstremno mrzlo pod hlačami.

Mi tudi tako. S tem, da v vrtcu smo slekli hlače in sta bili sam v žabah.

ZARA -> RE: Žabe - do kdaj? (12.10.2011 17:46:59)

Stara je 7 in pol. Lani jih je imela oblečene samo ko je bil minus najhujši.

K_a_t_i -> RE: Žabe - do kdaj? (15.10.2011 20:24:19)

Za boljši občutek mu navleči dokolenke - definitivno pomaga, ker ne piha pod noge. In hkrati ne pregoreva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]