|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ah, ti testi....
23.8.2005 9:34:52   
martita
Živ!

Zanimajo me vaše izkušnje s CB.
Na 29. dan :hudicek:(zadnje mesece jo imam na 27-28 dni)sem naredila CB in kot vedno je testna črtica zelo zelo močna, tisti minus, ki pa kaže da nosečnosti ni pa zelo šibke barve v primerjavi s testno črtico. Večkrat sem že brala, da je črtica, ki kaže plus skoraj nevidna, zato si težko predstavljam, da je lahko kaka črtica na testu še manj vidna od mojega minusa?? :zmeden:
Torej, danes je 31. dan, :hudicek: pa še od nikjer. Počutim se kot balon in vsake tolk me pošteno špikne. Ponovnega testa si sploh ne upam naredit, ker se bojim, da bom spet zagledala tisti grd minus. :grrr: Vsake pet minut sem na WCju in izvajam nadzor nad vsiljivko...

Punce, menite ta je ta mesec še kaj upanja zame??

LP,
martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ah, ti testi....
23.8.2005 9:41:04   
BaGSi
a ni vodoravna črtica kontrola? navpična pa testna?:zmeden:

mogoče pa naredi kak drug test, ki ima klasičen rezultat: 1 črtica ni nosečnosti, 2 črtici nosečnost.

Samo predlagam...:miska:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ah, ti testi....
23.8.2005 9:56:47   
girly
vodoravna je kontrolna,navpična pa testna ja!če je vodoravna slabo vidna, ni pomembno, važna je navpična črta.če se je ta pojavila, potem si :nosecka:, če pa je ni, potem žal nisi....intenziteta črte ni pomembna

srečno ;)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ah, ti testi....
23.8.2005 9:57:19   
Marina_
BaGSi-tudi meni se tako zdi-da je navpična črta za nosečnost-vodoravna pa testna

:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:00:45   
biba77
kakor pac test obrnes.
menda je bolj vazno, ce se naredi + ali ne? pa je vseeno, ce je "vodoraven" ali "navpicen"... :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:02:18   
Marina_
Ja po navadi so testi v vodoravnem položaju-vsaj tako piše v navodilih:zmeden:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:11:01   
Mijavček
Ah punce no, kontrolna je v manjšem karastem okvirčku, testna pa je v večjem ovalnem okvirčku.
Jaz sem delala CB v petek in tudi primeni je bila kontrolna (manjša) močnejša od testne. verjetno tako pač je. Pri meni se CB ni zmotil, ker sme včeraj dobila :hudicek:, upam, da pr tebi ni tako.

LP Mijavček:muca:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:30:16   
BaGSi
Test naj bi bil obrnjen vodoravno na podlagi, ko bereš rezultate. Seveda je to pomembno - to pa zato, ker je ravno CB imeli pred časom težave in so bili neveljavni ker sploh ni bilo kontrolne (vodoravne)črte.
Jaz sicer še tega novega CB nisem delala (imam rajši BC mini), mislim pa, da so sigurno navodila v škatlici dovolj nazorna, da zlahka prebereš rezultat.
V bistvo pa intenziteta testne črtice pomeni koncentracijo hCG v urinu: zgodnja nosečnost rahlo črto (bolj svetlo od kontrolne), kasneje pa vedno temnejšo (ker se hCG podvojuje na 2-3 dni).

Po moje si moraš samo razjasnit katera črta je katera...

Sigurno pa ima katera v albumu sliko pozitivnega CB

Pa brez zamere :miska:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:33:35   
martita
O tem katero črtico čakam in kako mora biti obrnjena ni dvoma. Samo čudno mi je bilo, ker je minus vedno svetlejši od kontrolne ali teste (ne vem kako se ji reče) na desni strani testerja.
Mogoče bom pa probala še kak Baby Chack, če me M ne prehiti....

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:39:56   
gramec
Tudi jaz nisem bla najbolj sigurna pri CB. Pri meni je bila testna čist lepo vidna, tam kjer ti pokaže rezultat (večje levo okence) pa je bila navpičcna črta zelooo vidna, vodoravna pa zelooo slabo. Tako da je bil to malo čuden +. Cez 3 sem ga ponovila še enkrat in je blo isto. Sicer v navodilih piše, da to je nosečnost. In ker sem hotla bit še bolj prepričana sem si kupla še BC - ta pa je bil 100% :bravo: :modri:

Sedaj sem srečka :nosecka:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:52:00   
*zvezdica*
Predlagam ti, da kupiš BC mini...pa še 2 imaš notri. Jaz sem ga naredila 1. dan izostanka in to ob 5h popoldan...pa je pokazal :modri:!

vso srečo!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ah, ti testi....
23.8.2005 10:57:59   
martita
a tega dobim v lekarni?
do zdej sem namreč kupovala samo CB ali Romed.....

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ah, ti testi....
23.8.2005 11:48:23   
mihi78
poskusi s katerim drugim testom, npr. MINI BABY CHECK- dobiš dva testerja pa še veliko ceneje je od CB. stane manj kot 800 SIT.
želim ti, da boš čimprej srečka :nosecka:
LP :rozica:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ah, ti testi....
23.8.2005 12:42:03   
gramec
Tudi BC mini dobis v lekarni

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?