chungalunga -> RE: II Pričakujemo Novembra 2011 (19.11.2011 13:51:28)
|
Joj, punce, zdaj ste me pa kar malo prestrašile glede bolečin po operaciji [sm=zmeden.gif] Jaz sem sicer te dni še bolj v vodoravnem položaju, plin očitno še kar noče ven iz mene, čeprav je dosti boljše kot je bilo. Upam, da me ne zagrabijo take bolečine kot jih opisujete nekatere... Že tako imam zelo boleče prve dni [sm=hudicek1.gif] in moram ponavadi tudi jaz vzeti kako tableto. Me pa skrbi, ker vse, ki pravite, da so vam odkrili endometriozo, še niste zanosile [sm=smiley13.gif]. Meni dr. sploh ni rekel sam od sebe naj poskušam zdaj dalje in če ne bo nič se slišimo. Kar avtomatsko mi je rekel, da se slišimo po novem letu, da naredimo načrt za naprej. To me je kar zadelo. Kot da sploh nimam druge šanse [sm=zmeden.gif] Oh, čisto preveč časa imam zdaj, ko sem na bolniški in samo premlevam stvari in vsako besedo, nisem preveč optimistična. [sm=smiley13.gif] Glede idej za romantiko pa moram reči, da ste ene kar izvirne. Crtek tisti nočni utrinki so mi zelo všeč - konec novembra praviš? [sm=smiley1.gif] Kakšno željico bi nama lahko uresničili... Za kakšne jacuzzije ravno niserm, ker se mi malce gravžajo - sori, morda se kateri zdim čudna, ampak ko pomislim, kdo vse je bil že tam notri in kaj se je dogajalo... Neeeee. [sm=smiley36.gif] Pa nisem kakšna fina rit, ampak ne vem zakaj me to že od nekdaj odbija. Podobno je z bazeni. Pač, ne morem pomagat. Za striptiz pa še nisem zbrala dovolj poguma, sploh ker se mi je v zadnjem času nabralo nekaj odvečnih kilogramčkov in mi malo samozavest peša. Sem pa že razmišljala o tem. Bom mogla spet prit mal v formo, pa se mogoče tudi za to opogumim. Katte, tudi karta za koncert bi bila nekaj, kar vem, da bi mojega zelo razveselilo. Take stvari si tudi sicer kar privoščiva, tako da ne bo ravno nekaj novega, če veš kaj mislim. [sm=smiley2.gif] Bi rada mogoče kaj drugačnega, mislim, da bi obema sedlo, ker glede romantike res nisva nekaj inovativna. Ampak se pa še danes spomnim odziva, ko sem ga 1x pričakala doma v taki sexi opravi in mu nasmeh kar ni zginil z obraza, hihi. [sm=smiley36.gif] Ne pravim, da bi rada spet isto, ampak nekaj, kar bi mu odprlo usta in bi videl, da sem se potrudila. No, najbolj vesel bi bil kakega dirkanja z avti, to zagotovo, samo to odpade. Moram met še jaz kaj od tega. Jah, tako je. [sm=smiley1.gif] No, če se še katera kaj spomni, bom z veseljem uvrstila na seznamček.
|
|
|
|