Anonimen -> RE: II Pričakujemo Novembra 2011 (15.11.2011 13:11:15)
|
Živjo! Vidim, da imamo novo nosečko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] alysa, čestitam in lepo nosečnost ti želim!!! kratka - [sm=smiley31.gif] Moje M pa še ni. Ponavadi, če mi 1 dan zamuja, jo dobim že za dobro jutro, sedaj je pa še ni na spregled. Sicer imam tu in tam občutek kot da bo vsak čas pricurila in že laufam na wc, da si dam tampon, potem pa se umiri. Križ me pa boli za popent, se počutim kot stara baba in komaj sedim. Testa si pa ne upam delat, ker raje vidim, da me obišče [sm=hudicek1.gif] kot pa da ugledam 1 nesramen minus. No, trenutno tudi nobenega testa nimam doma, sem bila nazadnje v mullerju, amapk tam imajo neke čudne teste, jst pa na clearblue prisegam. Sicer sem v nedeljo zjutraj lulala na first sign duo, ki mi je od zanjič ostal, ampak sem potem zanj slišala, da ni ravno zanesljiv. Tudi tale tester, ki se ga lahko uporabi že 7 dni po O, se mi zdi en larifari oz. marketinški nateg. V 7 dneh komaj do vgnezditvene pride in 3-4 dni po vgnezditvi se hormon lahko odkrije na krvnem testu, na urinskem pa še kasneje, pa naj bo test še tako "občutljiv". Nič, grem kavo spit, se mi že cel dan spi, verjetno je tale megla kriva za mojo "super" delovno storilnost [sm=smiley36.gif] lp, anonimna [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|