Mojarožica -> RE: II Pričakujemo Novembra 2011 (8.11.2011 22:30:41)
|
Oj! Iwa najprej čestitke, lepo si začela mesec in jaz upam, da ti bomo vse lepo sledile:)) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danes sem si vzela čas, da sem res vse prebrala, v prejšnji temi v Oktobru, sem napisala 2 posta in še to na hitro, ker res ni blo časa. Skoz sem bla v službi, ko pa nisem bla v službi, je pa bila moja mala bolna. Eh komaj sem čakala, da je meseca konec, ni bil glih najlepši in na koncu se je pokazal še en velik minus. Glede testov, waw kolko denarja sem prejšnji mesec zmetala stran, zato zdaj ne bom kupla nobenega, dokler ne bo vsaj en dan zamujala. Prejšnji mesec sem imela take znake, da sem bla na koncu že čisto vzhičena. Full, ampak nemogoče zelo so me bolele prsi, vrtelo se mi je, pa pikalo od ovulacije naprej, vse mi ej bilo premajhno okrog pasu...v glavnem...ni da ni. In seveda sem v PREPRIČANJU, da sem zdaj pa res noseča reskirala 6€ za Mullerjev Viola test, ki ima občutljivost že 12 mIU/mL HcG in seveda je bil MINUS. No potem, pa sem si rekla, da sem ziher delala prezgodaj in sem kupla še first sign duo in seveda oba nalulala in nič. Eh sem kr malo razočarana nad sabo in nad tem da se ne morem kontrolirat. Čist brezveze res... Zdaj pa imamo še tako v službi, da se mi počasi meša...babji kolektivi so ŠIT! Rabimo ene 3 prave dece. Take, ki nas bodo malo je***i v mozek, da bomo končno mal skup potegnile. Mislim, kronično pomanjkanje testosterona je pri nas. Samo ena malenkost...ena sodelavka je zanosila in je dobila v 2 mesecu nosečnosti adenovirus in pristala na infekcijski na infuziji, seveda še ni povedala, ker še ni imela UZ in niti ni bilo potrjeno, da je vse ok, samo testje bil plus. No pol je povedat mogla in lej naše babe, ki so začele pametovat in ji je ena celo rekla, da očitno si tega otroka ne želi, če ni takoj vsem povedala, da je noseča....aaaaaaaaaaaagggrrrr...glupače! No štorija je pol še hujša, pa nima veze... Držim pesti za vse, ki boste jutri lulale;))) na palčko mislim:)
|
|
|
|