Anonimen -> RE: II Pričakujemo Novembra 2011 (7.11.2011 12:07:43)
|
Živjo, anonimna [sm=smiley10.gif] tukaj. Sem šla vsa radovedna čekirat, če je že kaka novembrska [sm=nosecka.gif], pa vidim, da zaenkrat še ni lepih novičk. Vidim, da debata na polno teče in komaj sledim [sm=smiley36.gif] littlesun, klopek - [sm=smiley31.gif] upam, da bo december bolj vesel mesec za vaju. crtek - močno upam, da je to to, meni se je v 1. nosečnosti naredil herpes in sicer dan za tem, ko sem zagledala +. Vse, ki delate teste jutri (in v vseh ostalih dnevih, off course [sm=smiley36.gif]), naj bodo same dvojne črtice oz. pluski [sm=pikapoka1.gif] Sem pa v žurnalu videla reklamo, da je do 2. decembra na vseh prodajnih mestih clearblue tester v akciji in stane 15% manj, to je pa nekaj za nas [sm=smiley36.gif] Pri meni pa nič posebnega, čez 1 teden je ne pričakujem, me je pa v soboto tako čudno zbadalo po medenici, ko sem šla na wc, je blo pa še huje, sem najprej mislila, da se mi je mehur vnel, ampak je danes vse OK. Imam pa tud jst veliko belega izcedka, pa vem, da ne gre za vnetje oz. glivice...
|
|
|
|