|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
28.10.2011 8:53:29   
LittleSun
srečki user posted image user posted image žal mi je,da je že tako hitro prišla, po drugi strani pa še dobro, da je hitra, bosta spet kmalu v akciji. V bistvu tako ostajaš v novembru, samo povej kdaj te damo na seznamček.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.10.2011 8:55:18   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Mi gre pa res na živce, ker mi vsi govorijo odmisli in bo ratalo.

tudi meni, mi je zadnjič kolegica napisala, da bom zanosila ko bom nehala SAMO na to mislit. Ampak dokler nisi sam v tem, res ne veš kako je to. Jaz sem tudi odmislila že, pa prav tako ni uspelo. Ampak ne bomo obupale, kmalu tudi za nas posije sonček.

Katera bo prva rozika??user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.10.2011 9:05:43   
crtek
srečki user posted image ampak če nimaš res dolgih ciklov javi kdaj je spet ne pričakuješ, da te LittleSun samo premakne na seznamu in pol ostaneš pr nas in klepetaš z nami, novembra pa user posted image in se skupaj preselimo med julijke user posted image

LittleSun to je moglo bit pa lepo presenečenje dočakat user posted image še preden si jih zaprau pričakovala user posted image pol ti pa prou vrjamem, da se ti tokrat zdi doooolgooo 9m čakat...ma sej bo zdej novembra. Itak si rekla, da sta bla do predučirajšnjim pridna na 2dni, tko da še vedno je upanje. Samo glavo pokonci in razmišljaj pozitivno. Js sm prepričana, da bojo kmalu user posted image , pol pa med julijke 2012 user posted image

sm pa lih učiri tuhtala kašn občutek more bit, da nardiš test in se ti narišejo user posted image alpa +...to more bit najbol nora stvar na tem svetu...js bom po moje začela jokat, ko to dočakam user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.10.2011 9:12:45   
iwa
Ojla punce!

čez eno uro štartamo na Hrvaško k babici pa me do torka ne bo. Upam da se tam uspem kje priklopit da se tipkamo....drugač vas bom ful pogrešala.

Jest sm mela noro boleč jajčnik že od srede popoldan, pol smo pridno user posted image , učer me je pa cel dan tako bolel ta desni jajčnik (ko sm prvič zanosila je bil tud desniuser posted image ) da še user posted image nism bla sposobna. Pol je pa sred noči bilo kot odrezano konc bolečine in sluzi. Zej pa upamo da smo fajn ujeli. Pušenjak pravi da itak takrat ko zelo boli je O na višku in par dni prej vse prime, tako da Little sun če sta pred bolečino pridno user posted image je vse pod kontrolo, boš vidla!

Itak nam bo vsem kmalu ratalo, boste vidle da bo!!!! Matr bo julija gužva!!!!!!!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.10.2011 9:13:42   
iwa
srečki zate pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.10.2011 9:19:19   
LittleSun
crtek to je najbolj nor občutek na svetu, si srečen, jokaš, vriskaš, skakeš, sploh če ga dolgo časaš. Jaz ga prvič nisem, pa vendar mi je vzelo dih...ja to je zagotovo eden izmed tistih trenutkov. Naslenji je na prvem UZ ko slišiš srčekuser posted image ..sem dobila kar solzne očiuser posted image
iwa tudi jaz upam, da smo kaj pridelali ta mesec, če ne pa drugi, kaj čemouser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.10.2011 9:42:49   
crtek
jooooj komaj čakam....prou si ne morem predstavljat kakšen fajn občutek more to bit, da nekdo raste v tvojem trbuhu...komaj čakam user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 357
28.10.2011 10:06:29   
srečki
Hey punce hvala za tolažbo in objemčke. Ja še zmeraj ostajam pri vas...LittleSun lahko me daš na seznam 24.11. Zgleda, bova tudi midva morala biti bolj pridna :)
Srčno upam, da se VSE prestavimo med julijke user posted image , bi lahko kdaj skupaj vozičkale :)
iwa....ti pa uživaj na Hrvaškem in upam, da se boš lahko priklopla

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 358
28.10.2011 10:37:19   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

1.11
urssi (6.krog)

dogas (37.krog)

5.11
missmoon

klopek

7.11
chungalunga (23.krog)

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)
oreh

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

16.11
HeLenčica (13. krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

26.11
S*(3.krog)

Skupaj nas je: 24

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki

Neposredna povezava do sporočila: 359
28.10.2011 10:40:45   
LittleSun
Se mi zdi, da z vsako novo user posted image bolj cenimo dejstvo, da bomo enkrat imeli novo življenje pod srčkom. Upam, da bo november res bolj roza, kot so bili zadnji meseci.

Tako sem vesela, da je danes petek in da je pred nami podaljšan vikend. Za nas bo pester, saj dobimo obisk za par dni, tako da bom ta težkopričakovani 8.11 prej dočakalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
28.10.2011 10:47:20   
*bobika*
čvekice ... helouuuuuuu

tolk čvekate, da ne folgam brat.. mam gužvo na vseh področjih..včasih pa k naprej visim tule gor, pa ni kandidatke za čvek user posted image user posted image

crtek prvič sem bila tako prestrašena ko sem zagledala +, da sem komaj k seb prišla.. pa čeprav sva planirala..ampak se je v prvem prijelo in je bil res šok.. sploh potem..kako povedat staršem, ki so valda bili presrečni..da bodo postali babice in dedki..
Sedaj pa sem čist preveč razmišljala o tem..potem sva zarad vse te napetosti imela še kratek stik..sedaj smo poglihali vse user posted image  .. in sem se resno odločila, da moram energijo preusmerit drugam.. keer sem bila sama sebi dosadna..
Ta teden sem itak imela in bom še imela polne roke dela  s sestavljanjem koreografije za ure stepa.. tko da mi je super, ker ne razmišljam o ovulaciji, testih,itd....
Ta mesec sem se tudi odločila da jih ne bom delala..če se prime, super, drugače pa je še čas..
Tudi sexat poskušava na dva dni, oziroma ko je pač priložnost in čas..user posted image

iwa tale metoda je pa zanimiva..hvala za obrazložitev.. tud jst nimam problemov s spoznavanjem svojega telesa.. kvčejemu je to prednost za uživanje pri sexu..user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.10.2011 10:47:27   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: dogas

Mah sej bom ze neki, sam mi gre v nos, k mi sporoci skor en dan prej! Vem, da ni on kriv sam vseen, bi me lah saj prej kej opozoril.
Sej je cukrcek moj, ampak vcasih brcne v temo!

mislim da je kr velik takih...
Uživaj, privošči si kaj, kar si drugače ne..

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.10.2011 11:00:46   
LittleSun
bobika me veseli, da si malo odklopila. In prav je takouser posted image in super tudi, da sta porihtala s tvojim.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.10.2011 12:18:11   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kaj ste videle ob strani tole reklamo za Astasan...mislite da bi to lahko kako pomagalo? Kaj vse me pojemo da bi zanosileuser posted image user posted image
http://www.lekarnar.com/izdelki/sensilab-astasan-kapsule

sam men je tole mal...... priporoča se najmanj 12t ,90 kapsul pa je samo za  slab mesec.se pravi daš za 3 mesece-12t -110€ skoraj.Mal to muchuser posted image

Ma sestavina je sam zelena alga, če že to tako izboljšuje kakovost se jo zagotovo da dobit kje, pa še ceneje je
Pa če malo pogledaš izdelke od sensilaba ima kar nekaj izdelkov to zeleno algo. Ima neke podobne učinke kot maca, sem malo googlala.

user posted image user posted image midva bova kr pila krvomočnico za začetek ,samo prvo morem dobit user posted image ,če do sredine novembra ne bo bom klicala GG da jo sproživa
little sun:naša prva rozika ,držim pesti da bo š user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečki:objem in pridna bodita do 24 pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
28.10.2011 12:45:45   
soncek_25
Lunica 85....sončica moja res sem vesela da smo spet skupaj in čakamo nauser posted image .
Seveda smo skupaj močnejše...zase vem, da bi mi bilo veliko težje brez vaše podpore in pozitivizma in ko sem vas najbolj rabila, ste bile vedno "tu"...pa nam je enkrat že uspelo...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem komaj 1 dan po M, ampak že veselo delamo nauser posted image ...najbolš da kar vsak dan user posted image , da ne bomo kaj zgrešil...user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 365
28.10.2011 13:04:23   
LittleSun
lunica nebi bila rada PRVA rozikauser posted image , jih je še kar nekaj pred mano in upam, da jim bo uspelo zagledati črtice, drugače pa si najbolj na svetu želim, da bi bilo že enkrat konec te more.

JUHUHUHU danes lahko gremo eno uro prej iz službe, če nimam jaz super delodajalcauser posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.10.2011 15:14:31   
srce77
Naše user posted image pa je bilo očitno  neuspešno....user posted image ,vsaj tako kaže. Nobenih znakov,nobenega izcedka......hodim pa vsake toliko časa na wc se brisat,če bi slučajno se kaj opazilo na papirju.......tako pa nič. Že sama O me skrbi,ker nikoli nimam težav,nikoli me še niso boleli jajčniki,tudi ob M nimam posebnih bolečin. Tako da sploh ne vem kako to izgleda ko bolijo oz te špika v jajčnikih?? Na zadnjem pregledu mi je G naredila ultrazvok jajčnikov in so user posted image ............torej ne bi smelo biti težav.
Pa saj bo,a ne punce.?? če ta mesec ne,pa naslednji zagotovo....bo božička bomo že vse rozike.user posted image To bi bilo pa res krasno darilo za pod jelko......testek z user posted image ...........juhuhu..

< Sporočilo je popravil srce77 -- 28.10.2011 15:15:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 367
28.10.2011 16:56:20   
Zewa
No, punce moje, kako ste? Zdaj bodo prazniki a? Meni bodo prav pasali, mam tolk za nardit, pa vedno časa zmanjka.. Upam, da mi bo uspelo kar sem si zadala..

No, midva sva si ta mesec še bolj na izi vzelauser posted image , pač da se malo spucam od teh kontracepcijskih, drug mesec pa: Sem reku: "Žlajf u fulaj, ročna štiri freče! Če če al pa če neče, ta ncoj mi ne uteče. Pravi Iztok Mlakar user posted image

Danes je tak lep sonček, upam da ga boste fajn izkoristle in upam, da čimprej katera zagleda tist plusek ali pa user posted image Držim pestiuser posted image

Pa lepe praznikeuser posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 368
28.10.2011 19:00:29   
lunica 85
Sonček25:kar si napisala je res ,če si stojimo ena drugi ob strani smo močnejše  in imamo več energije,saj vemo da nismo same v tem ,da je še katera drugs ,čeprav to ni lepo .Vsem bo 1x pod srčkom rastlo malo birjece ,ki bo vedno večje in ko bo v našem objemu bo neprecenljivo.
U sta že pridna ,elpo ,lepo mogoče boš pa ti naša 1.va novemberka ,če si Ls NE ŽELI BIT;))
LS:zAKAJ PA NE ,MOGOČE PA RES .sAM DA BO IN JOJ KAKO BOŠ VESela.Držimp pesti.
U super za delodajalca ,seaj pa upam ,da sta z dragim izkorisila tisto 1h prej ko si šla ali pa jo še bosta.Moj dragi pride domov šele ob 22h ,jutri pa že elam ,tko da bova nadoknadila danes lai pa jutri dopoldan;)))ko bo A.se igraluser posted image -spal
srce:seveda bo ,tebe tudi nekaj heca tako kot mene ,ko sem imela 2,5 let redno user posted image sedaj mi pa zamuja že 2 meseca ,pluska pa od nikoder.Bo boš viela samo verjeti morašuser posted image user posted image user posted image
zewa:držimo pesti user posted image user posted image

Evo jaz sem si pa danes še matični mleček nabavila ,manjka mi še smao folna in je vseuser posted image user posted image user posted image )krvomočnica,matični in folna)A bi še macouser posted image user posted image user posted image ?
December bo mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.10.2011 7:34:05   
Niri
Kaj vas je fino brat ko ste take pozitivke ej! IN komaj čakam, da dobim zeleno luč da se vam spet pridružim! DO takrat vas pa spremljam in fejst navijam! Tko da me lahko date med navijačice!

Mene je edino včeraj začelo tam boleti kjer je levi jajčnik, sploh ko grem na wcuser posted image nimam pojma kaj bi to blo...bo pa jutri že 4 tedne od splava...kaj gre hitro čas, zdi se mi pa ko da bi blo včeraj!

Uglavnem punce velik akcije in dober mesec!!! :) Če bi lahko zbirala bi jaz tudi mela dojenčka poleti :)

Neposredna povezava do sporočila: 370
29.10.2011 7:56:42   
lunica 85
jutrooooooooooooooo user posted image

Evo pa je vikend tukaj ,no čeprav je moj deloven ,se ga veseli m,saj po njem nastopi moj dopustuser posted image
niri:Že 4 teden,res gre čas hitro.Bomo navijale sku'paj user posted image

navijam navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.10.2011 9:12:14   
LittleSun
Dobro jutro punce. Upam, da ste dobro začele ta podaljšan vikend in ste bile pridne. No mi nismo bili, že od torka neuser posted image vsak večer ta teden je lubi nekam šel in tudi včeraj ko sva bila sama se je nekaj zmenil. sem bila prav jezna in sem mu zvečer držala pridigo. Dojenček ne pride od ničesaruser posted image Če smo v torek ujeli O super, če ne bomo pa drug mesec, nič ni izgubljeno.

Lep podaljšan vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 372
29.10.2011 10:46:01   
Katte
Ste pa res zgovorne, punce. Vam ne morem slediti, sploh, ker sem še doma in lahko pridem mogoče dvakrat na dan samo na hitro prebrat, kaj je novega.
Še enkrat hvala vsem na tej temi in na temi II pričakujemo oktobra za vse vzpodbudne besede. Počutim se že v redu, žal mi je pa, da se vam ta mesec ne morem aktivno pridružiti v pričakovanju user posted image , ampak saj čas hitro mineva. V decembru boste pa itak vse moje navijačice, a ne? Na seznamu vas namreč nočem. Prosim, da to upoštevate user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 373
29.10.2011 10:58:06   
srečki
Jutro punce,

mmm končno podaljšan vikend.....paše. Jaz sem bila včeraj celo popoldne za štedilnikom in pekla peciva in piškote (no je bilo zelo zabavno, ker mi je dragi pomagal). user posted image

LittleSun seveda, da ni nič izgubljeno....vem, da ti ni vseeno in da si želiš izkoristiti vsako sekundo. Tudi jaz sem taka. Mogoče vama je uspelo ujeti O :))) upam, držim pesti.

Niri - tebi pa želim, da čimprej dobiš zeleno luč....hm zakaj te pa boli pa ne bi vedla in to po skoraj 4 tednih (si mogoče kaj težkega dvignila?)

Lep vikend vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 374
29.10.2011 12:58:53   
SILVA
Jaz kar ne morem brez vas in vam zvesto sledimuser posted image
user posted image Ne pričakujem je 25.11 in upam, da gre tokrat res na dopust.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?