liliana -> RE: RR financne urice... (10.10.2011 11:36:21)
|
Moram reči, da reklame sploh opazila nisem, dokler nisem prebrala teme.......te finanče urice sem videla, saj so v vsakem sklopu odprte..... Reklama meni ni všeč......vendar ne iz istega vzroka kot drugim ni všeč...... sama se z nobeno reklamo ne poistovetim, zato ne vpliva na moja čustva, da bi se pa zdaj počutila oseno prizadeto, ker reklama reklamira kao fotomodela in superjunaka kot edino pravo pot za otrokovo prihodnost.....itak ni namenjena otrokom ampak staršem......ne bo otrok šel na finančne urice poslušat vzajemce o edini pravi izbiri tega zavarovanja in onega sklada...... Ni mi všeč izbira črnobele slike žalostne deklice.....me bolj asociira na reklamo o nasilju nad otroko....takoj za tem pa slika pustne maske supermena...... Tako, da se bolj nagibam k temu, da je pač poceni reklama, z malo vložka, narejena v nekaj minutah.......dvomim, da RR proučuje ciljne skupine......glede na to, da ni denarja, da bi poštimali forum, da bi normalno deloval vsaj en celi dan, dvomim da imajo denar za proučevanje ciljnih skupin......
|
|
|
|