[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.10.2011 13:02:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.10.2011 13:29:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.10.2011 13:51:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mateyka -> RE: Priprava tuna... (7.10.2011 14:05:48)

pa mal pora in kaper prepraži zrvaen..




Lianna -> RE: Priprava tuna... (7.10.2011 14:28:49)

Jaz dam na čisto malo olivnega olja. Solim je ne, ker je ni potrebno, no vsaj če je kvalitetna tuna. Pa ne zapečem je čisto, je na sredini še malo rdeča, saj je tako bolj sočna. Dobr tek




ZARA -> RE: Priprava tuna... (7.10.2011 18:38:09)

Tuna blek. Če se sveti v temi potem z olivnim oljem.




Stran: [1]