|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje skoraj 5 mesečnice
7.10.2011 7:05:40   
Klaraklara30
Naša mala biba je bila od vsega začetka zelo pridna kar se spanja tiče. Pri 3 mesecih je prvič prespala celo noč, nato pa se je zbujala za hranjenje 1x na noč (okoli 5h zjutraj), včasih pa še to ne. Mirno je spala do 7h zjutraj.
Po prvem cepljenju pa se je zadeva obrnila na glavo. Zbuja se 3x na noč. Prvič že okoli ponoči. Zvečer sicer lepo zaspi, tudi čez dan ima normalne intervale spanja.
Poskusila sem že s spalno vrečo (ker sem mislila, da jo zebe), pa da je pokrita samo z dekico, pa da sem jih jogi podložila, da je imela bolj mehko... Nič ne pomaga. user posted image Ima katera kakšen nasvet ali predlog, kaj lahko naredim, da bi mala biba bolj mirno spala?

Aja, ko se ponoči zbudi, ne skočim takoj k njej, če bi morda sama nazaj zaspala. Tako je bilo na začetku, da se je malo oglašala (ampak ne jokala) in potem se nekako namestila in nazaj zaspala. Sedaj pa začne jokat in jo potem vzamem k sebi. Tako da potem spi pri meni do jutra. Prej pa je celo noč prespala v svoji posteljici.

Že v naprej hvala za komentrje, nasvete in predloge.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje skoraj 5 mesečnice
7.10.2011 7:30:06   
Masha_M
Majhna je še, normalno je, da še ne zna sama spati in spati celo noč, zato pač stisni zobe in potrpi. Tako kot se ji je zdaj ritem porušil, se ji zna čez par mesecev tudi urediti nazaj sam od sebe.

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2011 7:50:20   
Klaraklara30
Ja, sej morda se ji res v tem obdobju toliko dogaja, da se tudi zaradi tega zbuja. Vem, da je še majhna in se mi ni problem zbujati in jo cartati in dojiti. Samo rada bi, da bi mirno spala, ker se mi zdi, da se s tem zbujanjem tudi ona ne naspi dobro. Kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2011 7:52:13   
Masha_M
Potem bi moj in vsi ostali najbrž kar poginili, ker se do leta in več zbujajo nekajkrat na noč. Don't worry, dojenček že ve kaj rabi. Sigurno si že kdaj kje videla fotko kakšnega, ki je zaspal z bučko v krožniku ali v drugem nemogočem položaju. Kar ti hočem povedati je tole: kar poskusi ga ustaviti, ko je dojenčku RES čas za spanje. Zaspal bo, tudi če bo obrnjen z glavo navzdol, hehehe. :)

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2011 7:58:02   
Klaraklara30
Hahaha...ja, sej je res...ah, res preveč kompliciram. Me pač rabi tudi ponoči in se bova pač stiskali. user posted image

Hvala!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?