|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:25:21   
Meggi
Zdi se mi, da vas je kar nekaj ki ste v fazi ustvarjanja SVOJEGA DOMA- jupi. Kaj predlagate na podlagi izkušenj za tla v kuhinji. Ali je priporočljiv še parket, ploščice so prehladne(če nimaš talnega gretja) ali ostane laminat. Seveda pa odpade toplipod- ker je slabe kvalitete.

In kaj dati na ploščice na hodniku- ker so očitno prehladne. Kar ven stolčit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:27:06   
Anonimen
pri nas bodo ploščice v novi hiši pa talno gretje. cicer ne vem zakaj bi ble prehladne sej maš copate pa kak tepih pogrneš tm k stojiš.
trenutno mam pa laminat po celi hiši tut v kuhinji pa mi je tut ok. ga glih tko pomijem k ploščice

lp, lara

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:27:33   
Anonimen
Parket na hodniku po mojem mnenju lahko izgleda izredno lepo, je pa res, da ga ravno tam ni najležje vzdrževati.
V kuhinji (žal) navijam za topli pod... Mislim, da se brez večjih problemov najde takšnega, ki je zelo dobre kvalitete in ki zelo lepo izgleda (tudi kot imitacija lesenega parketa), cenovno je relativno ugoden in izredno enostaven za čiščenje, pa tudi mrzel ni...

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:27:58   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=52953&idk=101

Evo, ne dolgo nazaj je bila ista tema. ;)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:31:59   
Mina1
Midva sva "v iber" renovirala tole najino stanovanje in sva dala v kuhinjo tavelike kvadratne plošče potleh glih iz tega razloga, kre se dostikrat kaj polije in tako, pa kaj če bi recimo puščal pomivalni stroj...

Takoj potem pa se v jedilni kot, ki je združen v rač. kotiček in veliko dnevno sobo (moderna razporeditev prostora) sega parket in izgleda zelo lepo.

Mrzle ploščice: ja seveda so, pa saj imaš copatke in tako. Mene je motilo edino to, da je mali škratek vedno "čičal" glih na telih ploščicah, ne vem, kaj mu je vedno v kuhinji tako zelo zanimivega:)-

Povsod drugod imamo parket, razen v kopalnici in na WCju.

BTW Meggi, dolgo se nisva slišali, kako si kaj;)?

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:44:18   
atek
Če kuhinja ni v pritličju in so pod njo prostori ogrevani tudi ploščice ne bodo mrzle. Moj glas je za ploščice.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:45:54   
corfu
v kuhinji obvezno ploščice, drugje parket. mi z laminatom nismo bili zadovoljni.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:46:57   
Lunca1
Obstajajo ene ploščice, ki niso ploščice, so bolj topel material, po moje ala topli pod. So pa drage ko :hudicek:. Ne vem pa kako se jim reče, to bo verjetno vedela pikec. Midva imava parket, pri nas doma pa pluto.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tla v kuhinji
23.8.2005 7:51:37   
Anonimen
Parket.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tla v kuhinji
23.8.2005 8:18:00   
Marogica
Ker imamo mi povezano kuhinjo z veliko jedilnico, smo dali na tla enobarven (sivi) laminat, s katerim smo zadovoljni. Mi imamo pred kuhalnikom in koritom na tleh preprogico, ker se drugače pozna vsaka kaplja ali masten madež.
Je pa res, da smo mi vsi navajeni na copate, tako da bi jaz dala na tla, vse kar si naštela, odvisno od okusa in žepa.
Pa dobro izbiro.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tla v kuhinji
23.8.2005 8:20:35   
rubin
midva sva lani renovirala kuhinjo in dnevno in sva dala v kuhinjo ploščice malo večje dimenzije 30 x 30cm, spodaj pa električno talno gretje le ob elementih, ker pod mizo ne rabimo tako zelo gretja. To talno gretje smo pa kupili v Merkurju in je čisto lahko za položit (imaš različne kvadrature) in tud elektrike ne požre veliko. Nam pa ni žal tega gretja, ker tud naš tamal najraje poseda po kuhinji.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tla v kuhinji
23.8.2005 8:20:45   
Anonimen
Pluta! Topla, trpežna, seksi na oko. Res pohvalim!

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tla v kuhinji
23.8.2005 8:37:42   
Anonimen
Bom še enkrat povedala:

Z današnjo tehniko in ponudbo na tržišču je vsak material in vsaka obdelava možna v vsakem prostoru. Tudi les v kopalnici. Potrebna je samo ustrezna impregnacija.

Kaj, kje in za koliko denarja, ja pa odločitev vsakega posameznika. Tudi tradicionalne 'norme' se rušijo. Sem risala že kopalnico vso v lesu (ideja je bila tudi lesena banja) tko, da za ideje ni meja - vprašanje pa so finance.

Pomagala verjetno nisem preveč, pa vseeno.
Pa še to, potreben je tudi dober mojster, vsaj za zahtevnejša dela.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tla v kuhinji
23.8.2005 9:01:21   
Anonimen
Jaz imam laminat,svetlo sivi!:)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tla v kuhinji
23.8.2005 9:01:51   
Anonimen
Ploščice! Imam izkušnje s parketom, ki ga nočem nikoli več (raje vzamem laminat, zaradi samega postavljanja), ker je bila prenova stanovanja preveč stresna, potem imam izkušnje s itisonom, tapisonom - raj za prah. Ploščice so kul.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tla v kuhinji
23.8.2005 9:23:56   
bskrle
pluta ali topli pod, dokler so otroci majhni.
Ploščice imajo pri vsej žlahti po tleh, pa je res nerodno zaradi otrok, saj otroci naravnost obožujejo,da so na tleh ali da so nagi!
Seveda tudi laminat, ampak kakšen zelo odmeva!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tla v kuhinji
23.8.2005 10:08:01   
Luni
Karkoli drugega, samo topli pod ne! Mi ga bomo za ploščice zamenjali.

:muca:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tla v kuhinji
23.8.2005 10:53:10   
cmokec
Mi smo pa ravno z toplim podom zelo zadovoljni. Je pa od neke nemške firme in je debelejši od navadnega.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tla v kuhinji
23.8.2005 14:22:07   
bebi
Zelo priporočam pluto (plastificirano)! Se lepo obnese in jo bova dala tudi v najino novo nepremičnino. :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?