RE: MC Cabriofix vs. MC Pebble (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> RE: MC Cabriofix vs. MC Pebble (23.3.2012 12:25:04)

Katera baza se s pasom pritrdi je meni povsem jasno in povsem brezpredmetno ... fora je v tem, da sem jaz našo EasyFix bazo posodila prijateljici, ona je pa kupila Pebble lupinico, ker so ji v BC rekli, da sta kompatibilni, kar pa sedaj očitno ni res ... bravo BC spet ste se izkazali [sm=hudicek1.gif]

pasijonka -> RE: MC Cabriofix vs. MC Pebble (26.3.2012 12:16:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: pasijonka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Še nekaj me zanima ... prijateljica je kupila zdaj Pebble lupinico, samo bolj ko razmišljam, povsod na netu najdem podatek da je ta lupinica kompatibilna z bazo FamilyFix in EasyBase2 ... ni pa omenjeno ali je kompatibilna z EasyFix bazo ... morda katera ve? Sem kontaktirala MC in BC pa še ni odgovora ...

Kot jaz vem, je natanko tako, pri nas imamo v enem avtu eno in v drugem, ki nima Isofixa, drugo.

Sori, samo tvojega odgovora si ne znam čisto dobro razlagati ... mene ne zanima v kater avto gre katera baza ... ampak samo če je Pebble kompatibilna z bazo EasyFix.

Ne razumem, kaj ni bilo jasno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Do sedaj si očitno že uspela ugotoviti stanje, pa tudi moj odgovor se je nanašal na tvojo zgornjo ugotovitev, da je pač ta lupinica kompatibila samo z omenjenima bazama. Žal. Sicer pa je na strani MC lepo razloženo, kateri njihov stolček gre s katero bazo, ne vem, kaj se zanašate na BC, saj se ve, da največkrat nimajo pojma.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]