pasijonka -> RE: Prehranska dopolnila - kaj res pomaga? (10.10.2011 12:57:34)
|
Zdrava prehrana, gibanje in svež zrak ter seveda spanje (očka??) so predpogoj. Sama sem sicer celo nosečnost in še sedaj, ko je mala stara 6 in se polno dojiva, jemala Algeo in moram reči, da meni pomaga skoraj čudežno. Noseča sem bila v jesensko-zimskem času in nisem staknila niti enega prehlada, še železa mi ni manjkalo, vendar sem na koncu vseeno preventivno vzela kakšno tabletko Floradixa (naravni železov preparat, dobiš v lekarni). Koža na obrazu se mi je sčistila, uredila prebava, počutim se super, nobenega izpadanja las ali kaj podobnega (pa mi ne bi nič škodilo, ker jih imam toliko, da se frizerji potijo nad mojo glavo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Včasih, če kak dan slučajno ne zaužijem dovolj svežega sadja ali zelenjave, pojem še tabletko C vitamina (spet naravno, Vogel, dobiš v lekarni). V glavnem, medve z malo sva super - tok tok! Morda še to - ne pričakuj rezultatov čez noč. Pri vseh teh stvareh je tako, da je treba nekaj časa jemati, da se začne poznati.
|
|
|
|