Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 4.10.2011 21:53:48
|
|
|
|
lukec
|
Jaz sem iz Zasavja pa smo ga že kar nekaj pojedli, njam. Sicer pa so krasnega prejšnji teden nosili z vranskega konca.
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 7:48:58
|
|
|
|
Ribica **
|
v LJ v Mostecu ga je polno, na Katarini oz Jakobu nad LJ smo ga tudi nasli. No, zdaj je verjetno ze veliko pobranega.
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 8:25:11
|
|
|
|
ronja
|
Me smo ga včeraj nabrale za eno skromno večerjico v živalskem vrtu . Sem videla, da so začeli vse grabit iz potke na kup in da očitno tega nihče noče, pa smo rekle - hej, zakaj pa ne? Sicer pa greš v taprvi gozd, nabiranje gozdnih sadežev je skupna dobrina in te ne smejo ganjat, je pa omejena količina - za gobe vem, da je 2 kili, koliko je za kostanj, pa ne vem, verjetno isto.
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 8:26:05
|
|
|
|
ronja
|
Da ga je dovolj, in da me kakšen kmet ne lovi Od kdaj je pa tebi to važno? A ne rabutaš ti češenj sosedom? Zdaj te pa za ene neznane kmete skrbi? A nisi fit, da boš utekla?
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 8:33:32
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Me smo ga včeraj nabrale za eno skromno večerjico v živalskem vrtu . Sem videla, da so začeli vse grabit iz potke na kup in da očitno tega nihče noče, pa smo rekle - hej, zakaj pa ne? Sicer pa greš v taprvi gozd, nabiranje gozdnih sadežev je skupna dobrina in te ne smejo ganjat, je pa omejena količina - za gobe vem, da je 2 kili, koliko je za kostanj, pa ne vem, verjetno isto. ja, jest sem tut zadnjič vidla ljudi ki so orenk vrečke nosili z rožnika - na tivolski strani. sicer pa kot jest vem, količina nabranega kostanja ni omejena. Tut količina gob nej bi bla omejena zato, ker se kao ena družina z 2 kg težje resno zagifta (če niso ravno zelene mušnice). menda samo zarad varnosti
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 11:07:52
|
|
|
|
ksenija12
|
Če si iz Ljubljane, predlagam Janče..bili prejšnji teden, kostanji dobesedno na cesti:) Ampak naša dva jih ne marata, tako da smo jih večino pustili drugim pohodnikom. Tam je prav ena pot, ki se imenuje kostanjeva pot.
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 13:02:11
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Na katerm koncu Slovenije? Da ga je dovolj, in da me kakšen kmet ne lovi . Na Goričkem......praktično v vsaki šumi......
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 13:36:33
|
|
|
|
mojcaziga
|
Mi smo jih že ene 14 dni nazaj nabirali pod Pohorjem. Običajno jih naberemo za sproti, pač ko gremo na sprehod. lp
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 14:12:29
|
|
|
|
aprilčica07
|
Kras
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 5.10.2011 20:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Kras Kje točneje pa?
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 6.10.2011 9:20:39
|
|
|
|
amorcek
|
janče:D
|
|
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 6.10.2011 9:26:24
|
|
|
|
aprilčica07
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Kras Kje točneje pa? A poznaš kaj te kraje? Mi ga beremo med Komnom in Opatjim selom ponavadi, pa preko hriba proti Vipavski dolini.
|
|
RE: Kje se da nabrati kostanj? 6.10.2011 9:26:54
|
|
|
|
aprilčica07
|
Nikoli ne bom znala prav citirat
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?