Alfabeta -> RE: Komu podariti (4.10.2011 19:05:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami ne ves, kdo bo res dobil v roke. ljudje so zelo iznajdljivi, zal... malo povprasaj naokoli, ce bi kdo sprejel (ker pazi, nekateri se tudi uzalijo, ce jim ponudis rabljene stvari...). drugace pa kot je Najaa napisala. lahko pa mogoce kontaktiras kako varno hiso ali pa csd, ce oni poznajo. To sem tudi jaz naredila, sem spraševala varno hišo če potrebujejo igrače, pa oblačila in so mi rekli, da ne...da potrebujejo bolj kosovne in tehnične stvari... [sm=zmeden.gif], tako da sem potem počasi odnehala, ker sem skoraj prosila, če bi kdo vzel stvari... Pa jih nihče ni zavrnil, ker bi jih videl, da ne bo pomote...ampak ni nihče rabil. Potem sem pa slučajno naletela na prošnjo ene mamice, da potrebuje stvari in sem ugotovila, da, kot sem že velikokrat rekla, da se stvar vedno ob določenem času zgodi z razlogom. Sicer pa imam tudi jaz neprijeten občutek, odkar mi je kolegica razlagala, kako je nekaj časa za hec spremljala po enem drugem in po tem forumu, kako takoj ko se je pojavil oglas, takoj so se vedno isti osebki javili na oglas, da to nujno potrebujejo, pa z prvim postom, ipd... Velikokrat je bilo prav očitno, da podarjeno vzamejo in ni druge razlage kot da naprej prodajo, ker so jim bile zanimive vse stvari, ne glede na smiselnost. Tako da jaz ne objavljam več, ampak spremljam predvsem tale forum in ko kdo kaj potrebuje, pa če imam, se interno zmenimo....
|
|
|
|