Sa.Ka -> RE: Pripis otroka enemu staršu (3.10.2011 20:23:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA IZVIRNO SPOROČILO: kefalonia Hvala za odgovor! Res mi je to prava muka, vendar ko si preračunam da zdaj plačujemo 277€ vrtca potem pa bi ga 147€ mi je kar groza in se res ne čudim staršem, da počnejo takšne stvari. Draga moja, ne želim moralizirat, vendar predvidevam, da ravno na skromnem z denarjem niste glede na višino določenega zneska, ki ga plačujete za vrtec. In ja, popolnoma jasno mi je, da v bistvu navadno ravno ta naša skupina v bistvu plačuje za nekatere za nami in za nekatere pred nami. Mi imamo tudi vseskozi najvišjo ceno vrtca, nismo upravičeni do otroških dodatkov, vse kar zaslužimo imamo uradno in plačane vse davke in prispevke... Na koncu meseca smo pa nekje na istem, kot tisti, ki imajo nižje dohodke, nižji stroške za vrtec, prejemajo otroške dodatke, deležni so enake zdravstvene oskrbe... Ampak tako pač je. Razumem nekoga, ki je res v stiski, da se gre ta finte z enostarševskimi družinami, ampak povečini temu ni tako. ja, računica tistih z manjšimi dohodki je še celo boljša, na mesec jim več ostane kot tebi, ki zaslužiš dobro, solidno. A ni to žalostno v naši preljubi državi?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|