Kiwa -> odločba za znižano plačilo vrtca (Lj.) (1.10.2011 16:45:44)
|
Mi zna kdo pomagat? Danes sem dobila poziv, da moram dopolnit vlogo za znižano plačilo vrtca in mi ni nič jasno. Piše takole: Po pregledu vaše vloge smo ugotovili, da je nepopolna. Pod vašo zaposlitev ste navedli, da ste zaposleni v ... od 22.02.2010. Upravni organ je podatke o odmeri dohodnine za leto 2009 pridobil iz strani DURSa. Ker je iz teh napovedi o odmeri dohodnine videti, da v letu 2009 res niste bili zaposleni celo leto, nam ti podatki za preračun plačilnega razreda ne zadostujejo. Ker podatkov o osebnem dohodku sami ne moremo pridobiti, s tem pa je vaša vloga nepopolna, vas prosimo, da nam v roku osmih dni dostavite: zadnje tri plačilne liste oz.potrdilo delodajalca o bruto plači za zadnje 3 mesece. V kolikor nam v določenem roku vloge ne boste dopolnili, jo bomo morali v skladu s 67.členom Zakona o splošnem upravnem postopku zavreči, kar pomeni, da boste plačevali 8.plačilni razred. Ne vem zakaj moram dat zadnje tri plačilne liste, če pa se gleda leto 2009 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Leta 2009 nisem bila zaposlena, sem pa delala preko študentskega servisa. Se bo pa zelo poznalo, če bodo upoštevali zadnje tri plačilne liste, ker sem zdaj zaposlena.
|
|
|
|