Felicita -> RE: Prosim za informacijo-benigni tumor (1.10.2011 22:25:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Jaz imam tudi dva fibroadenoma vendar mi je rekla zdravnica, da če želim ga lahko takoj odstranimo. Bom pa videla kako bo naprej. Je bila pa kar huda preden so mi zagotovili, da je benigno. Valda, jest sem bla tut čist na konc z živci... Pol sm ugotovila, da med drugim tut zato, ker te od 15-ga leta naprej fopajo samo s tem, da vse kar je v dojkah je kr takoj rak! Še prov spomnim se, ko smo šli na sistematski pregled in smo mele punce kao 'izobraževanje' o raku dojk. in je una sestra rekla, da če je veliko 1 cm da je to rak v končnem stadiju in da če pustiš da karkoli tok zraste se ne pregleduješ dobr itd itn... pa sem jo pustila da do konca odrecitira, pol sm ji pa pač povedala in pokazala da moj je pa velik 2,3 cm x 1,3 cm in ni rakav je pa kr neki začela jecljat... U glavnem že 'tumor' ma tok negativen prizvok, da pomoje čist vsak zmrzne, ko/če te pošljejo na onkologijo pa še tok bolj. še predlog avtorici teme - kaj pa če mož reče osebnemu zdravniku za napotnico za punkcijo? za punkcije na onkologiji ni čakalne dobe pa verjetno bosta oba bolj mirna in bo lažje počakat če bo treba?
|
|
|
|